A Real Madrid terve Reinierrel

A fiatal játékos pénteken fog Rio de Janeiróból Madridba repülni, jövő héten pedig már edzésbe is áll a Castillánál, a Real Madridnál pedig már a bemutatására készülődnek - legalábbis az AS szerint.

Reiniert jelenleg teljesen lekötik Madridba költözésének az előkészületei. A Kolumbiában megrendezett olimpiai selejtezőket követően, ahol segített Brazíliának kvalifikálni az olimpiai játékokra, most visszatér Rio de Janeiróba, hogy befejezze a költözésre való felkészülést. A csomagjai készen állnak, pénteken pedig elhagyja Brazíliát Madridért.

A Real Madridnál azt szerették volna, ha mindezt sokkal hamarabb meg tudja tenni, de a fiatal játékosnak így nem hagytak volna elég időt a költözésre, ami egy meglehetősen komplikált folyamat. Reinier valószínűleg már a jövő hét végén, vagy az azt követő hétfőn edzésbe áll a Raúl által vezetett Castillában.

Reinier bemutatása a Real Madridnál

Mindeközben Madridban már a bemutatására készülődnek. Úgy néz ki, hogy az eddigi a legmegfelelőbb dátum február 17., egy hétfői nap, de még semmi sincs kőbe vésve. Mindenképp szeretnék Reiniert megfelelő fogadtatásba részesíteni, mivel 30 milliót fizettek érte, és a terv szerint az aktuális idényen kívül még hatot fog itt tölteni.

A brazil tehetség a 19-es mezszámot fogja viselni, ami egyébként az övé lesz az első csapatban is. Madridban nagyon örülnek a játékos teljesítményének az olimpiai selejtezőkön, aki Jardine keretének legfiatalabb játékosaként bizonyíthatott. Összesen 183 percet töltött pályán, kétszer pedig a kezdőcsapat tagjaként jutott lehetőséghez.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK