Utolsó fázisába lépett Ramos szerződéshosszabbításának ügye

Egyelőre nem született meg a megállapodás Sergio Ramos szerződéshosszabbításáról, de az egyeztetések folyamatban vannak. A kapitány további 2 évvel toldaná meg 2021-ben lejáró kontraktusát.

A Ramos szerződéshosszabbításával kapcsolatos tárgyalások továbbra is folytatódnak a játékos és a klub között. A kapitány kontraktusa 2021 júniusában fog lejárni, amit további két évvel szeretne meghosszabbítani.

A Real Madridnak azonban van egy irányelve ezekre az esetekre, amelyet már évek óta alkalmaz is. A királyi gárda vezetősége azon futballisták esetében, akik már betöltötték 30. életévüket, azt a forgatókönyvet követi, amely szerint a szerződéshosszabbítással lépésről lépésre, évről évre kell továbbhaladni. 

Sergio Ramos és Pepe

Ez nem történt másképpen a spanyol védő volt kollégája, Pepe esetében sem, aki végül nem fogadta el ezt a felajánlást és távozott az egyesülettől.

Sergio Ramos szeretne pontot tenni az i-re és bebiztosítani a jövőjét, hiszen ez segítene számára fenntartani jelenlegi kitűnő formáját. Nem titkolt szándéka továbbá az is, hogy 2022-ben ott lehessen a spanyol válogatottal a világbajnokságon. Sajtóértesülések szerint a következő hetekben születhet meg az egyezség a blancók és a csapatkapitány között.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK