James Rodríguez legnehezebb hete

James Rodríguez a legrosszabb szezonját éli sportolói karrierjében, ráadásul magánéleti gondok is gyötrik.

A Real Madrid középpályásának nagymamája az utóbbi hónapokban egészségügyi gondokkal küzdött, így James úgy tervezi, hogy hazautazik meglátogatni őt.

Hovatovább, a múlt héten megjelenő sajtóinformációk szerint a kolumbiai válogatott szövetségi kapitánya, Carlos Queiroz arról tájékoztatta egy madridi találkozó alkalmával Jamest, hogy nem garantálhatja helyét a nemzeti csapat kezdőjében, hiszen klubjában is alig kap szerepet.

A kiszivárogtatott információk szerint a játékos erre azt válaszolta, hogy ha nem lehet kezdő a világbajnoki selejtezősorozat és a Copa América mérkőzésein, akkor inkább ne is kerüljön be a kolumbiai válogatott keretébe. Ez az állítólagos válasz feszültséget generált. Az igazság azonban az, hogy James elfogadta a szövetségi kapitány döntését, és dühös azokra, akik a pletykákat gondolkodás nélkül elhitték.

Habár az utóbbi három hónap nem alakult túl fényesen számára, a szezon kezdetén azért ígéretesen teljesített a kolumbiai középpályás. A müncheni kitérő után visszatérhetett ahhoz a csapathoz, amellyel mindig is a csúcsra akart jutni.

James Rodríguez

James nem szerepelt Zidane elsődleges tervei között az idény kezdetén, de fokozatosan szerepet kapott egészen a Mallorca elleni, idegenben elszenvedett vereségig. Ez jelentette a fordulópontot a játékos számára, ezt követően megsérült a válogatott szünet alatt és innentől kezdve kikerült a francia mester látószögéből.

Ezután azonban Zidane lehetőséget adott neki arra, hogy visszanyerje formáját. Erre a Király-kupa adott alkalmat, a dél-amerikai szerepelt az UD Salamanca és a Real Zaragoza elleni mérkőzéseken is.

A Real Madrid azonban kiesett a sorozatból a Real Sociedad ellenében, így kérdésessé vált, hogy James képes lesz-e újra beverekedni magát a kezdőcsapatba a szezon végéig.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK