Pochettino a Real Madrid radarján

A MARCA nem sokat várt az első, edzőváltással kapcsolatos pletykával.

Zinédine Zidane tudja, hogy sok kérdés merült fel vele kapcsolatban a Real Madridnál. Tisztában van azzal, hogy a menedzsment-stílusa, rotációja, és a lehetőségek, amiket egyes játékosok számára biztosít, kétségeket szültek Florentino Pérez fejében.
 
Habár az elnök három nappal az El Clásicón aratott győzelem előtt biztosította a franciát a bizalmáról, Zidane tudja, hogy nagyon érzékeny a helyzet a Bernabéuban – most jobban mint valaha.

Zidane csapata az elmúlt hét mérkőzésen négy vereséget szenvedett, valamint a Bajnokok Ligája-továbbjutás is cérnaszálon függ, ennek köszönhetően a francia egy nagyon imbolygó kötélen egyensúlyoz.

Poch

Amennyiben a 2019/20-as idény végén az egyetlen új trófea a Real Madrid vitrinjében a Spanyol Szuperkupa lesz, nagyon valószínűvé válik, hogy Zidane búcsút inthet a klubnak. Mauricio Pochettino a legesélyesebb jelölt a francia helyének betöltésére, de Massimiliano Allegri neve is felmerült ezzel kapcsolatban.

A Real Madrid már az első lépéseket is megtette, a The Independent múlt héten hozta le a hírt, miszerint a blancók felvették a kapcsolatot Pochettino embereivel. A közeledést felgyorsította a Paris Saint-Germain érdeklődése az argentin edző iránt, a Real Madrid nem akar lemaradni róla. Pochettino már egy jó ideje összeköttetésben van a Bernabéuval, és a klubnál mindent megtesznek annak érdekében, hogy ne szalasszanak el egy újabb lehetőséget a megszerzésére.

Pochettino szeretne a Real Madrid edzője lenni, ha adódna rá lehetősége, de jelenleg a Zidane iránt érzett tisztelete miatt nem nyilatkozik a Real Madrid felé irányuló szeretetéről. Több mint egy hónappal ezelőtt nemet mondott egy váratlan ajánlatra a Barcelonától, tudva azt, hogy ha elfogadja a katalánok ajánlatát, azzal minden Madridba nyíló ajtó bezárulna.

Az edző nagyon jó kapcsolatot ápol Florentino Pérezzel, de mindkét fél azt szeretné, hogy ha egy mód van rá, június előtt ne üljön le új edző a Real Madrid kispadjára. Addig eldől, hogy Zidane megnyeri, vagy elbukja-e a bajnokságot vagy a BL-t, esetleg lemond.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK