Aréola a megoldás a PSG és a Real számára is

A francia hálóőr meggyőzte a spanyol klubot afelől, hogy ő az ideális helyettese Thibaut Courtois-nak, így a PSG-nél felszabadulhat egy hely Gianluigi Donnarumma számára.

Alphonse Aréola átmenetileg érkezett a klubhoz Thibaut Courtois mögé. Jelenlegi helyzete azonban rövidesen megváltozhat, hiszen a spanyol klub elégedett a teljesítményével és kész megvásárolni a francia együttestől, miután kölcsönszerződése június 30-án lejár.

Ez a megegyezés a párizsi alakulatnak is megfelelne, hiszen olyan játékost keresnek a piacon, aki kész megküzdeni Keylor Navasszal a kezdőcsapatba kerülésért. A kívánságlista élén az AC Milan fiatal hálóőre, Gianluigi Donnarumma áll.

A Real Madrid már készül a 2020-2021-es idényre, ennek részeként szeretnék magukhoz láncolni Aréolát, akit Courtois helyettesének szánnak, míg a harmadik számú kapus szerepét az ukrán tehetség, Andriy Lunin töltheti be.

Areola

Donnarumma bizonytalan jövője

Az AC Milan minden tőle telhetőt megtesz, hogy az olasz válogatott hálóőr új szerződést írjon alá a klubbal, azonban a játékos ügynöke, Mino Raiola megnehezíti a tárgyalásokat. A dörzsölt üzletember célja, hogy ügyfele jelenlegi fizetését (mely évi hatmillió euró) tovább emelje, azonban a milánóiak nem nagyon akarják beadni a derekukat. A PSG nyújthat megoldást Donnarumma (és Raiola) számára, hiszen olyan hálóőrre fáj a foguk, akire hosszútávon is lehet építeni. Annak ellenére, hogy rengeteg játékperccel rendelkezik a topfutballban, Donnarumma még mindig csak 21 esztendős, és ha Párizsba teszi át a székhelyét, akkor biztosítja Aréola helyét a Real Madrid keretében.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK