Hivatalos közlemény: Elhunyt Lorenzo Sanz

A klub hivatalos közleménye.

A Real Madrid, a klub elnöke és az Igazgatótanács szeretné kifejezni legmélyebb sajnálatát Lorenzo Sanz halála miatt. Sanz 1995 és 2000 között volt a Real Madrid elnöke.

A klub részvétét fejezi ki az elhunyt felesége, Mari Luz, a gyermekei, Lorenzo, Fransisco, Fernando, María Luz (Malula) és Diana, valamint a család és a barátok felé. Részvétünkben minden madridista osztozik.

Lorenzo Sanz elnöksége alatt a Real Madrid tovább bővítette legendás történelmét. Sanz volt az elnök, amikor 1998-ban Amszterdamban a klub 32 év után emelhette magasba a Bajnokok Ligája-trófeát.

Elnöksége alatt a Real Madrid futballcsapata két Bajnokok Ligáját, egy Interkontinentális Kupát, egy bajnoki címet, egy Spanyol Szuperkupát nyert, míg a kosárlabdázók egy bajnoki elsőséget szereztek, és a Saporta Kupát nyerték meg.

Ma az egész madridista közösség gyászolja volt elnökét, aki életének nagy részét szentelte szenvedélyének: a Real Madridnak.

A jelenlegi körülmények nem teszik lehetővé, de a Real Madrid a lehető leghamarabb meg fogja adni azt az elismerést és végtisztességet, amelyet Lorenzo Sanz megérdemel.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK