Cassano: Ha a futballban van Isten, akkor őt Ronaldónak hívják

A Real Madrid korábbi támadója, Antonio Cassano osztott meg egy humoros anekdotát abból az időből, amikor együtt rúgta a bőrt Ronaldo Nazarióval a Santiago Bernabéuban.

A brazil csatár egy alkalommal a feje tetejére állította a játékot, miután a félidőben a lecserélés veszélye fenyegette.

„1-0-s vesztésre álltunk hazai pályán” – mondta Cassano a Corriere dello Sportnak.

„Az öltözőben az edző azt mondta, hogy lehozza Ronnie-t és Van Nistelrooy-t küldi be helyette, de ekkor megszólalt Ronaldo, mondván, hogy ’nem, lehozol 15 perc után, ha nem lövök két gólt.’

„15 perccel később az állás 2-1 volt. Mindkét gólt Ronaldo szerezte.” (A MARCA idő közben megvizsgálta a történetet, és kiderítette, hogy ilyen nem történt a Real Madridban – a szerk. kieg.)

„Ha a futballban van Isten, akkor az Ronaldo.”

Ronaldo Nazario

„Aztán rájöttem, hogy Messi fölötte áll.”

Amikor a két argentin kiválóság, Messi és Maradona közti folyamatos összehasonlításról kérdezték, az olasz támadó egyértelműen közölte álláspontját.

„Maradona olyat tett, amire előtte senki nem volt képes 4-5 éven keresztül, de Messi ugyanezt teszi, csak 15 éves távlatban” – így Cassano. „Messi 710 gólt szerzett 300 assziszt mellett. Ha ő játszik, a csapata máris 1-0-ra vezet.”

„Maradona rajongóinak el kell ismerniük [Messi tehetségét]; van valaki, aki jobb nála.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK