A nap, amikor Di María elolvasás nélkül tépte szét a Real Madrid levelét

Az argentin világsztár már a PSG csapatában csillogtatja tudását, de nemrég felidézte azt a napot, amikor levelet kapott a blancóktól, de nem akarta elolvasni azt.

Di María nem volt a Real Madrid angyala
Az argentin Podemos Hablar (Beszéljünk!) műsor keretein belül a támadó elmagyarázta, hogy előre tudta, mi van a levélben: perrel való fenyegetés a spanyol óriástól, amennyiben pályára lép Németország ellen a 2014-es világbajnokság döntőjében. A blancók el akarták kerülni azt, hogy a játékos lesérüljön a mérkőzésen, mivel Di María kapott egy erősebb rúgást egy korábbi összecsapáson, Belgium ellen. 

„A Belgium elleni mérkőzésen megrúgtak” – magyarázta az argentin. „A lábam nem volt jó állapotban, de én mindenképp játszani akartam a döntőben. Az sem érdekelt, ha soha többet nem játszhatok focit. Elmondták, hogy ez is benne van a pakliban, de nem érdekelt. Ez a világbajnokság döntője volt. Az én döntőm.”

Di María

„Már tudtam, hogy el akarnak adni, mert arról pletykáltak, hogy James Rodríguez a Realba tart, és az én helyemet jön átvenni. Mindent át tudtam gondolni, amikor megkaptam azt a levelet.”

„A boríték kibontása nélkül széttéptem. Ránézni sem akartam, nemhogy elolvasni. A döntés, hogy játsszak, vagy sem, csakis az én kezemben volt.”

Ángel Argentína érdekeit tartotta szem előtt
A Paris Saint-Germain támadója beismerte, hogy nagyon elérzékenyült, amikor beszélt erről Alejandro Sabella szövetségi kapitánynak az álommérkőzés előtt.  „Sírva mondtam el neki, hogy nem vagyok 100%-os állapotban. Tudtam, hogy szeret, és akarja, hogy játsszak, de én arra kértem, hogy a legjobb játékosokat válassza.”

„Egyedül a csapat érdekeit tartottam szem előtt. Lehetséges volt, hogy a játék teljesen megtört volna engem, de én így is meg szerettem volna próbálni. A mérkőzést megelőző edzésen Enzo Pérezt rakta az én helyemre, a többi már történelem” – fejezte be Di María.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK