Lunin: Megvan bennem a potenciál, hogy a Real Madrid kapusa lehessek

A Real Madrid harmadik számú kapusa, Andriy Lunin a napokban interjút adott egy portálnak, amelyben a céljairól beszélt. Lunin jelenleg az Oviedo játékosa egy kölcsönszerződés keretein belül, miután az előző félévben a Real Valladolidnál csak tartalékként számítottak rá.

„Elképzelésem sincs, hogy mit is várhatok a jövőtől, persze szeretnék visszatérni Madridba, és a kezdő pozícióért küzdeni, de majd meglátjuk, hogy az edző mit gondol, és hogy mi történik majd a karantén kapcsán. Remélem minden rendben fog menni” – mondta a fiatal kapus.

Habár a Spanyolországban töltött két esztendő kevés játékideje csalódottságra ad okot, Lunin továbbra is hisz magában, ahogy azt ilyenkor tennie is kell

„Természetesen úgy érzem, hogy megvan bennem a potenciál, hogy a Real Madrid kapusa lehessek a jövőben. Különben semmi értelme nem lett volna annak, hogy ide szerződtem. Ez lebeg a szemem előtt és a tőlem telhető legtöbbet teszem, hogy elérjem ezt a célomat. Mikor lesz rá alkalmam? Nem tudom, de az biztos, hogy az lesz az egyik, ha nem a legboldogabb pillanat az életemben.”

lunin200405

Az ukrán hálóőr Thibaut Courtois-t, a Real Madrid jelenlegi kapusát is méltatta.

„Thibaut világklasszis szintű, ez egyértelmű. Különben nem a Real Madridban játszana. Sok mindent szeretek benne, például, hogy nagyon magas, egy picit még nálam is magasabb, és ezt nagyszerűen ki is használja a lapos labdáknál.”

Elképzelhető, hogy a Real Madrid végül úgy dönt, hogy megtartja Lunint Courtois tartalékának a következő szezonra, bár egyes hírek szerint a királyi gárdának inkább Aréolát kellene megpróbálnia szerződtetni a Paris Saint-Germain együtteséből, miután Zidane elégedett volt a francia kapus eddigi teljesítményével.

Forrás: managingmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK