Secretário: Capello jó edző, de rossz ember

A Real Madrid korábbi játékosa a legendás olasz edzővel való közös munka kapcsán nyilatkozott.

Ki lehet jelenteni, hogy a Real Madrid korábbi játékosa, Carlos Secretário nem igazán kedvelte meg Fabio Capellót az alatt az idő alatt, amíg az ő csapatában játszott.  A páros együtt dolgozott a Bernabéuban, de a portugálban nem keltett pozitív benyomást az olasz szakember.

„Olyan edzőm volt, aki egyáltalán nem beszélt velem, annak ellenére, hogy folyamatosan bizalmat szavazott nekem a kezdőben. Soha nem hívott félre és kérdezte meg, hogy jól vagyok-e, mi a gond, és sosem közölte velem, hogy mit vár el tőlem, mire van éppen szüksége.”

Secretario

„Tisztelem Capellót, mert jó edző, és kiváló munkát végzett. De ő egy rossz ember, aki sok kívánnivalót hagy maga után.”

Capello az 1996/97-es idény végén távozott a Real Madridtól, amivel szintén nem szerzett magának jó pontokat Secretário szemében. 

„Ha féltem volna a Real Madrid kötelékében maradni, én is távoztam volna az idény végeztével” – mondta a blancók korábbi játékosa. „De Capellóval ellentétben én itt maradtam. Ő otthagyta a klubot. Talán félt, mert a vezetőség Bajnokok Ligáját szeretett volna nyerni. Én az idény közben távoztam, mert nem tudtam megfelelő teljesítményt nyújtani.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK