Lorenzo Sanz posztumusz kitüntetésben részesül

A Real Madrid korábbi elnöke a Spanyol Labdarúgó-szövetség legrangosabb kitüntetését fogja megkapni kiemelkedő életútjáért. A megemlékezésre a járvány lezárulta után kerül majd sor.

A Spanyol Labdarúgó-szövetség döntése szerint Lorenzo Sanz a szervezet lehető legrangosabb, arany és gyémánt kitüntetésében fog részesülni. Erről az igazgatóság tagjai határoztak egy online meeting során. Lorenzo Sanz 1995 és 2000 között volt a Real Madrid elnöke. A Spanyol Labdarúgó-szövetség a halála után fogja kitüntetni a királyi gárda volt vezetőjét, miután Sanz idén március 21-én elhunyt.

Sanz

A szövetség a koronavírus körüli krízishelyzet lezárulta után szervezi meg azt a megemlékezést, melyen az elhunyt családja veszi majd át a már említett kitüntetést. Luis Rubiales elmondása szerint így szeretnének emléket állítani Lorenzo Sanz-nak, aki a spanyol futball minden intézményéhez kötődött valamilyen formában.

Tisztelgés a járvány áldozatai előtt
Az esemény első felében tisztelegni fognak mindazon emberek emléke előtt, akik a koronavírus következtében veszítették életüket. Továbbá az elnök javaslata szerint külön meg fognak emlékezni a futballvilág áldozatairól is. Végül, de nem utolsó sorban egy olyan művészeti alkotást fognak elhelyezni Las Rozas-ban, melyen az áldozatok nevei lesznek feltűntetve.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…