Kaká ügynöke: Kaká nem akart távozni Milánóból

Gaetano Paolillo mesélt a 2009-es átigazolás mögötti történésekről.

Kaká ügynöke elmondta, hogy a brazil támadó nem volt lelkes, amikor a Real Madridba igazolt, mert jól érezte magát az AC Milan játékosaként. Az olasz együttes sem szerette volna elengedni legnagyobb sztárjátékosát, de a nehéz pénzügyi helyzetük miatt nem maradt más választásuk.

„Az igazat megvallva Kaká nem akarta otthagyni az AC Milant” – nyilatkozta Paolillo a MilanNews.it újságírójának. „Ő és a családja is jól érezték magukat Milánóban. A klub azonban mégis az eladása mellett döntött, és a Real Madrid remek kérőnek mutatkozott.”

Kaká ügynöke, Gaetano Paoillo

„A klub akkori igazgatója, Adriano Galliani sem akart tőle megválni, de ebben a kérdésben nem ő döntött. Persze a Real Madrid az a Real Madrid, nem akármilyen csapatról beszélünk, de Kaká nem nyert többet Spanyolországban, mint amit az AC Milantól kapott.”

A Real Madrid annak idején többször is megkereste a játékost, de vagy a Milan vagy maga Kaká mondott mindig nemet az átigazolásra. „A Real Madrid minden évben megkérdezte, hogy van-e esélyük Kaká leigazolására, egyszer még Franco Baldini és Predrag Mijatović is eljött a házamba egy beszélgetésre, ahol Kaká édesapjával is megismerkedtek” – tette hozzá az ügynök.

„Kaká nem volt nyitott az átigazolásra, mindig ugyanazt a választ adta: nem akarja elhagyni az AC Milant. 2009-ben, a Milan színeiben játszott utolsó mérkőzését követően a brazil válogatottban volt jelenése, mindössze egy hátizsákot vitt magával. Elkísértem őt a repülőtérre, és emlékszem, azt mondta: ’Találkozunk, miután visszatérek’. A visszatérés helyett a Milan kényszerből eladta őt a Real Madridnak.” – zárta gondolatait Paolillo.

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK