Craninx: Óriási lenne, ha Håland és Ødegaard Madridban kötne ki

A Castilla korábbi kapusa, aki jelenleg Norvégiában futballozik, két egykori csapattársáról, Hålandról és Ødegaard-ról nyilatkozott.

A Real Madrid Castilla egykori hálóőre, Álex Craninx korábbi csapattársáról, Erling Hålandról beszélt, akinek a neve az aktuális idényben folyamatosan megtalálható volt az újságok címlapján, és ez azt követően sem szűnt meg, hogy ismét a pályán bizonyíthat a Borussia Dortmund színeiben, a Bundesliga visszatérésének köszönhetően.
 
Craninx és Håland a norvég élvonalban szereplő Molde FK öltözőjén osztoztak, a belga kapus most egy interjúban beszélt a norvég tehetségről. 

„Håland nagyszerű játékos, és be fogja magát írni a történelemkönyvekbe” – nyilatkozta a belga a Radio MARCA-nak. „Magassága miatt kissé esetlennek tűnhet, de remek lába van.”

„Nem hinném, hogy zavarná a rá nehezedő nyomás, hiszen bárhová megy, remek emberek veszik körül, és képes minden akadályt könnyedén legyőzni.”

Craninx

Craninx azt is megemlítette, hogy még mindig kapcsolatban áll a futballvilág új csillagával: „Tegnap is üzenetet váltottam vele, és már hetek óta róla beszélek az interjúkban.”

Nem úgy tűnik, mintha Håland meteorszerű berobbanása enyhülni kezdene a közeljövőben, és ez különösen igaz hazájára, Norvégiára, ahol az emberek rendkívül lelkesek attól a gondolattól, hogy országuk két legígéretesebb játékosa együtt játszhatna a Real Madridnál. 

„Hatalmas hír lenne errefelé, ha két olyan játékos, mint Håland és Ødegaard Madridban kötne ki” – mondta Craninx, aki Ødegaard-nak is csapattársa volt, amikor a fiatal norvég 16 évesen a spanyol fővárosba érkezett.

„Nagyon nehéz volt számára ilyen fiatalon a spanyol másodosztályban játszani, de látható volt a benne rejlő potenciál. Jót tett neki az, hogy Hollandiába távozott kölcsönbe, így távol a spanyol rivaldafénytől képes volt megcsillogtatni tudását.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK