Hakimi ügynöke: Csak a Liverpoolban játszó Trent érhet Achraf közelébe

Achraf Hakimi ügynöke, Alejandro Camaño az Onda Madrid El Partido de la Una című műsorában beszélt a marokkói játékos pályájáról, és madridi jövőjéről. Megerősítette, hogy folyamatosan tartják a kapcsolatot a spanyol klubbal, és hogy a játékos legnagyobb vágya az, hogy sikeres lehessen a klub híres fehér mezében.

A Real Madridba való visszatérésről
„Mindig azt mondják nekem, hogy Achraf egyike azon játékosoknak, akiknek fejlődésre volt szüksége. Madridban nagyon jól csinálják ezt: elküldik őket kölcsönbe más csapatokhoz, és mikor visszatérnek, már érett játékosok.”

„Achraf ugyanakkor tűnt fel, mint Carvajal, aki egy kiváló kvalitásokkal rendelkező világbajnok játékos. Emiatt gondolták úgy, hogy számára az lenne a legjobb, ha minél többet játszana és fejlődne. Achraf bizonyította, hogy ő egy kivételes játékos. Ebben az évben volt néhány igazán kiemelkedő mérkőzése, ennek a jutalma pedig a média figyelme.”

Achraf

A játékos terveiről
„Úgy gondoljuk, hogy a kölcsönszerződés lejártával visszatér Madridba. Ki tudja, mit hoz a jövő? Achraf játszani akar, ő az egyetlen játékos a Dortmundban, aki mindig benne volt a kezdőcsapatban.”

„Elemeznünk kell a helyzetet, de nem kell sietnünk. Achraf nagyon fiatal, nagyon jó, de még játszania kell. Azt el szeretnénk kerülni, hogy túlságosan eltávolodjon a Real Madridtól. Előbb-utóbb meg fogunk egyezni, de az a cél, hogy a Real Madridban játszhasson, amely szerinte a világ legjobb csapata.”

Achraf fiatal koráról
„A számok azt mutatják, hogy a Liverpoolban játszó Alexander-Arnold neve mellett több gólpassz van, de kevesebb gólt szerzett. Achraf hatása a Dortmund játékára csakis az övéhez hasonlítható.”

„Senki más nem hoz olyan számokat, amelyek alapján versenyre kelhetne Achraffal. Ő a világ egyik legjobb fiatal játékosa.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK