Marcelo: Közel állunk a visszatéréshez

Az utóbbi hónapok gyökeres változást hoztak mindannyiunk életében. Ahogy visszatérünk a rendes kerékvágásba, szeretett csapatunk játékosai is ismét edzésbe álltak. Marcelo, Lucas Vázquez és Karim Benzema a Realmadrid TV-nek nyilatkoztak az elmúlt hetekről.

Marcelo

„Nem jutottunk volna el idáig, ha nem edzhettünk volna a pályán, a futball iránti vágyunk pedig a leállás óta folyamatosan növekszik. Most közel állunk a visszatéréshez, ezt pedig alig várjuk.”

Marcelo

„Ez most más, mint amit megszoktunk. Meg kell találnunk ebben is a pozitívumot és már megszoktuk a napi rutint; nem olyan, mint eddig, de minden rendben van. Mindannyian egészségesek vagyunk, az edzések fantasztikusak és a ritmust is felvettük. Ha ilyen sokáig nem érsz labdához, akkor elsőre kicsit gyengébben megy a visszatéréskor, de mi már nem győzzük kivárni, hogy ismét mérkőzéseket játsszunk.”

Lucas Vázquez

„Minden pontosan úgy van, ahogy szeretjük, edzünk és együtt élvezzük a játékot. Igyekszünk az edzésekkel visszatérni a rendes kerékvágásba, hogy készen álljunk az indulásra.”

Lucas Vázquez

„A futballt különböző tényezők alakítják, például ott a fizikai oldala, ami nagyon fontos, illetve a mentális része is. A kettő kombinációja jelenti azt, hogy jó formában vágunk neki az idénynek. Az Eibar elleni meccs az első a 11 döntő közül, amelyeket meg kell vívnunk, és remélhetőleg minden találkozón győzelmet aratunk, így megnyerve a bajnokságot.”

Benzema

„Alig várjuk, hogy a pályán legyünk és meccseket nyerjünk. Az első találkozó, az Eibar elleni hazai mérkőzés nagyon fontos, és mindent bele fogunk adni.”

„Más az, ha zárt kapuk mögött kell játszani, mert szükségünk van a szurkolók támogatására, de remélem, hogy a képernyőkön keresztül buzdítanak majd minket. Tudjuk, hogy meg kell nyernünk minden meccset, ez létfontosságú számunkra és a klub számára is és mindent megteszünk, hogy így legyen.”

Benzema

„Zidane üzenete az, hogy élvezzük a játékunkat. A héten már több volt a labdás gyakorlat, az elmúlt hét inkább az erőnlétről szólt. Nagyszerű dolog ismét a társaimmal lenni, és ismét labdával dolgozni, mert otthon, egyedül nehéz ilyen gyakorlatokat végezni; ott inkább a tornatermi munka és az erőnlét került előtérbe.”

„Nem könnyű két hónapot futball nélkül tölteni. Jó formában vagyunk és továbbra is keményen dolgozunk. Ma edzőmeccset játszottunk, és mindannyian remekül éreztük magunkat. Egyre közelebb állunk ahhoz, hogy visszatérjünk a bajnokságba.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK