Loco Gatti: Hazard Messi szintjén van

Az argentin válogatott korábbi kapusa, Hugo ‘Loco’ Gatti egy interjúban elmondta, hogy egy jó formában lévő Eden Hazard van olyan jó játékos, mint Lionel Messi.

Gatti honfitársához hasonlította Hazard-t, és arról biztosította a Real Madrid szurkolóit, hogy a belga ebben az évben meg fogja mutatni, hogy mit tud. 

„Amikor Hazard jó formában van, mint a 2018-as világbajnokságon is volt, akkor eléri Messi szintjét” – mondta Gatti az „El Chiringuito de Jugones” című spanyol tévéműsorban. 

Hazard

„Mindketten nagyon tehetségesek. Egy jó formában levő Hazard van olyan jó, mint Messi, idővel ezt bizonyítani is fogja. Emlékeztetni szeretnék mindenkit, hogy Hazard volt a 2018-as világbajnokság legjobb játékosa, és biztos vagyok benne, hogy idén megmutatja a spanyol bajnokságban is, hogy milyen szintet képvisel.”

„Manapság úgy tűnhet, hogy Messit már-már kötelező dicsérni. Hazard még idén Messi szintjén fog játszani. A bajnokságot nem egy játékos nyeri meg, hanem a csapatmunka, Hazard pedig fontos része lesz a csapatának. Az idő majd mindenre választ ad” – zárta mondandóját az argentin.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK