James elégedetlenségének öt oka

A kolumbiai játékos az aktuális idényben csak epizódszerepeket kapott a Real Madridban. A MARCA újságírója összeszedett öt okot, amelyek miatt James elégedetlen lehet a helyzetével kapcsolatban.

James kapcsolata a Real Madriddal lényegében tarthatatlan. A kolumbiai a Bayern Münchennél töltött kétéves kölcsönszerződése után került vissza a csapathoz az idény elején, ám azóta csak nagyon ritkán szerepelt Zinedine Zidane terveiben. 

Az El Chiringuito információi szerint Jamesnál annyira betelt a pohár, hogy ő maga kérte, hogy ne nevezzék a Bilbao elleni utazókeretbe múlt vasárnap. A játékosnak több oka is van arra, hogy elégedetlen legyen a helyzetével.

1. Utolsó a sorban
Az egyik magyarázata annak, hogy miért kapott kevés lehetőséget, az az, hogy Zidane keretében rengeteg versenytárs akad a támadó pozíciókban.

A francia rendelkezésére áll Isco, Lucas Vázquez, Rodrygo, Jović, Bale, Mariano es Brahim Díaz is, és akkor még nem is beszéltünk az állandó kezdőkről, mint Hazard, Vinícius vagy Benzema. 

2. A Mallorca elleni meccs óta megbélyegezve
James kezdőként lépett pályára, és végig is játszotta mind a 90 percet a Son Moix-ban, ahol a csapat egy roppant gyenge Mallorca ellen elszenvedte szezonbeli első bajnoki vereségét.

A kolumbiai ezek után egy percet sem játszott, egészen június végéig, amikor is 78 percet kapott a Sociedad ellen.

3. Sosem érezte magát fontos elemnek
Zidane irányítása alatt James sosem érezte azt a bizalmat, ami fontos egy játékos számára.

Lehet, hogy kezdő volt pár fontos meccsen, például a PSG és a Sevilla ellen is, azonban sosem volt kulcsszerepe a csapatban.

4. Déjà vu a szezon vége kapcsán
Három évvel ezelőtt, amikor Zidane és a Real Madrid a bajnokság és a BL megnyeréséért küzdött, James a mostanihoz hasonlóan rendkívül kevés lehetőséget kapott a finisben.

Amit most látunk, az ugyanez pepitában, hiszen a kolumbiai elvétve találja csak magát a pályán a hajrában.

5. A jövőn gondolkozik
Jamesnek még mindig van hátra egy év a szerződéséből, de 29 évesen már nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy ne játsszon folyamatosan, ha fontos szerepet akar még betölteni hazája válogatottjában.

Talán megbocsátható, hogy James már nem a Real Madridra fókuszál, amikor a jövője a következő hetekben eldőlhet.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK