Varane: Sergio nélkül sem fog változni a játékstílusom

Zinédine Zidane mellett a Real Madrid francia védője, Raphaël Varane állt az újságírók rendelkezésére Manchesterben a holnapi Bajnokok Ligája-meccs előtt.

„Sergio Ramos egy nagyon fontos játékos. Ami engem illet, én is sokat beszélek a társakhoz a pályán, a játékstílusom pedig Sergio nélkül sem fog változni. Több vezérre is szükségünk van a pályán, de ez eddig is így volt. Mindannyian tisztában vagyunk Sergio szerepével és fontosságával, de nélküle is jó meccset kell játszanunk.”

„Úgy gondolom, hogy jó formában vagyunk. A bajnokság utolsó szakaszában volt egy nagyszerű sorozatunk, és végig keményen dolgoztunk. Most némileg másképp készültünk erre a BL-meccsre, mint a korábbiakra, hiszen sokkal több időnk volt. Ennek ellenére most is maximális koncentrációval tettük a dolgunkat.”

„Mindig azon dolgozunk, hogy fejlődjünk azokban az elemekben, amikben szükséges. Magabiztosan érkeztünk Manchesterbe, köszönhetően az előző mérkőzések eredményeinek, valamint a pihenésnek, de a realitás talaján kell maradnunk. Tudjuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, amin végig támadnunk kell.”

„Mindig hiszünk magunkban, szeretjük a kihívásokat, szeretünk a legjobbak ellen harcolni. Tudjuk, hogy gólt kell lőnünk, és azt is, hogy ez nem könnyű egy ilyen ellenféllel szemben, de hiszünk az esélyeinkben. Vannak olyan játékosaink elől, akik képesek betalálni, és minden csapattársunkban bízunk. Az ilyen mérkőzéseken a cserejátékosok is megteremthetik a különbséget. Amikor helyzetünk adódik, be kell találnunk.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK