Eladni, eladni, eladni: Semmi sem változik

A blancók szurkolói új igazolásokat várnak a csalódást keltő európai szereplés után, a klub célja azonban épp ennek ellenkezője: igyekeznek megválni néhány játékostól.

Zinédine Zidane helye biztosnak tűnik a kispadon, azonban a Manchester City elleni teljesítményét néhány játékosával együtt sok kritika érte. Az elmúlt két idényben a királyi gárdának nem sikerült túljutnia a nyolcaddöntőn, a járványhelyzet miatt azonban így is az eladások élveznek majd prioritást.

Nehéz helyzetben

A habfehér együttes 180 millió eurót remél a várható transzferekből, ennek egyharmada már meg is van, hiszen elhagyta a klubot Achraf Hakimi, Javi Sánchez, Jorge de Frutos és Dani Gómez is. A bajnokcsapat jövőre ismét a BL-ben alkotna maradandót a két sikertelen szezon után, ehhez azonban a keret felfrissítésére lesz szükség.

Ødegaard visszatér

Martin Ødegaard nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy nyáron visszatér a Real Madridhoz, azonban ennek feltétele a rendszeres játéklehetőség is. A legfrissebb hírek szerint a blancók Zidane kérésére visszahívják a norvégot.

Martin Odegaard

Mi lesz veled, Ceballos?

Zinédine Zidane pozíciója biztosnak tűnik, ellentétben Dani Ceballosszal, akinek jövője annak ellenére is bizonytalan, hogy az idény végére játékba lendült az Arsenal együttesénél. Az észak-londoni gárda továbbra is szívesen látná soraiban a spanyol középpályást, immáron egy végleges transzfer keretein belül.

Ami az EU-n kívüli labdarúgókat illeti, Takefusa Kubo és Reinier Jesus kölcsönbe távozik, így Vinícius, Rodrygo és Éder Militão töltik ki majd ezeket a helyeket. Vinícius helyzetét tekintve a Real Madrid álláspontja egyértelműnek tűnik: a brazil kulcsfigurája a jelenlegi projektnek, és a vezetőség sem elégedett a kevés játékperccel, amit a szélső a most záruló idényben kapott.

Reguilón is bevételt jelenthet

Borja Mayoralhoz és Jesús Vallejóhoz hasonlóan Sergio Reguilón is átadólistára került, ez pedig csak abban az esetben változna, ha Marcelo távozna az együttestől, ami elég valószínűtlennek tűnik. A spanyol balhátvéd legutóbb a Sevilla csapatánál játszott kölcsönben, jelenlegi értéke 25-30 millió euró körül mozog.

Sergio Reguilón

Álvaro Odriozola is visszatér a Bayern München gárdájától, így ő lesz Dani Carvajal tartaléka, Gareth Bale és James Rodríguez jövőjét tekintve pedig a madridiak dolgoznak a legjobb megoldáson. A cél az, hogy mindkettőjükért pénzt kapjon a klub, azonban a két játékos ezt nem hagyja annyiban, mindketten maradni akarnak.

Ajánlat Jovicért

Nyitott kérdés jelenleg, hogy a blancók vajon átigazolási listára helyeznek-e néhány veterán játékost, például Luka Modrićot vagy Lucas Vázquezt. Mariano Díaz vagy Brahim helyzete más, őket mindenképp szeretné értékesíteni a klub. 

Ami Luka Jovićot illeti, a királyi gárda a jövőre gondolva vette őt tavaly nyáron, megfelelő ajánlat esetén azonban nem lenne akadálya a szerb támadó távozásának. Amennyiben ez megtörténne, a Realnak mindenképpen utánpótlás után kellene néznie. Végül, de nem utolsósorban ott van Eden Hazard, akitől sokat várnak a spanyol fővárosban, és akinek első szezonja felejthetőre sikerült sérülései miatt.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK