Mayoral pontosította a Jovićról tett kijelentését

A spanyol támadó bocsánatot kért félreérthető mondata miatt.

Borja Mayoral szerdán, az AS Roma sajtótájékoztatóján beszélt madridi távozásáról.

"Amikor visszatértem Madridba az előszezonra, az volt a célom, hogy minél előbb új klubot találjak magamnak. Találkoztam Zidane-nal, elmondtam neki, hogy játéklehetőségre van szükségem, ezért szeretnék távozni. Ő és a klub is azt akarta, hogy én maradjak és Jović távozzon. Aztán amikor a Roma érdeklődött irántam, még egyszer beszéltem Zidane-nal. Nem akartam elszalasztani ezt a lehetőséget."

Futótűzként terjedt végig az interneten a nyilatkozata, vagyis leginkább az a mondata, hogy a klub valójában Jovićot akarta elengedni. A spanyol támadó tegnap este, a Cadena SER-nek nyilatkozott és helyesbítette korábbi kijelentését.

"Ha bocsánatot kell kérnem a Real Madridtól és Jovićtól, akkor most megteszem. Nem kellett volna beszélnem a Real Madrid üzleti dolgairól. Kontextus hiányában a mondandómat könnyen félre lehetett érteni. Zidane azt mondta nekem, hogy elégedett velem, de sohasem beszéltem vele Jovićról. Úgy tűnhetett, hogy tiszteletlen voltam Jovićcsal, pedig egyáltalán nem állt szándékomban."

Mayoral azt is kifejtette részletesebben, hogy mi is történt a nyári átigazolási időszakban.

"Minél előbb távozni szerettem volna, de aztán mégis úgy alakult, hogy Madridban maradtam, és a csapattal edzettem. Ezután volt egy találkozóm Zidane-nal, aki elmondta, örül, hogy itt vagyok. Később beszéltem José Ángel Sánchezzel és Zidane-nal közösen is, ekkor jutottunk arra, hogy az a legjobb számomra, ha új klubot keresek magamnak. Sohasem beszéltünk Jovićról, csakis rólam. A legmélyebb tisztelettel tudok csak beszélni róla. A Real Madrid játékosa, együtt edzettünk az elmúlt másfél hónapban, de sohasem voltam tiszteletlen sem vele, sem Zidane-nal, sem a klubbal."

Forrás: Cadena SER
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK