Reguilón: A Spurs edzőpályáján golfpályák vannak. Nem akartam elhinni!

A Real Madrid saját nevelésű játékosa az angliai élményeiről, és persze Gareth Bale-ről is beszélt egy interjú során.

„Másnak tűnik számomra,” mondta Reguilón Bale-ről a Cadena SER-nek. „A nyelv sokat jelent számára. Jól beszél spanyolul, nem rossz, körülbelül olyan, mint nekem az angol, de a kommunikáció könnyebbsége és az itteni szokások miatt úgy gondolom, hogy boldogabb Angliában. Fogalmam sincs, hogy visszatér-e a Real Madridba."

„Ami a leginkább meglepett az az, hogy a Spurs edzőpályáján golfpályák találhatóak. Rákérdeztem, és azt mondták, hogy miatta építették őket! Rövidebb pályák, olyan 30 méter körüliek. Nem akartam elhinni!”

Amikor a José Mourinhoval való együttműködésről kérdezték a szélső védőt, lelkesen beszélt a rövid időszakról, amit a portugál edzővel eddig eltöltött.

„Nagyszerű! Szeretem az ilyen magas elvárású, heves edzőket” mondta Reguilón. „Amikor nem tesszük azt, amit szeretne, ideges lesz, mint bármely más edző, egyébként nagyon közvetlen a játékosokkal.”

Továbbá rámutatott még egy dologra, ami merőben eltér attól, amit Spanyolországban tapasztalt, és a Real Madridhoz való potenciális visszatéréséről is ejtett pár szót.

„Délután 5 órakkor már sötétedik! Ez egy teljesen más bajnokság és stílus, de jól alkalmazkodok az új helyzetekhez. Jól kijövök a csapattársakkal. Son (Heung-Min) és (Pierre-Emile) Højbjerg is nagyon jó srácok.”

„Madrid az otthonom, ott nőttem fel. Sosem tudhatod mit hoz a jövő, de van rá esély, hogy visszatérek. Nem beszéltem a mesterrel (Zidane), inkább a klubbal egyeztettem. Tudom, hogy miként állnak hozzám, muszáj volt döntést hoznom. Majd idővel elválik. Nem kértem magyarázatot.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…