Sergio Reguilón: Nem lehetek frusztrált egy olyan döntés miatt, amit nem én hoztam

A madridi nevelésű balhátvéd a Tottenham csapatában teljesít kiválóan, aminek köszönhetően a válogatott keretébe is sikerült bekerülnie. Reguilón az Onda Cero műsorában mesélt a válogatottról, Mourinhóról, valamint a Madridból való távozásáról is.

Válogatott
A posztomon nagyon nagy a verseny a válogatottba kerülésért, éppen ezért nagyon nagyra értékelem, hogy újra meghívót kaptam a nemzeti csapatba. Egyre jobban és jobbra beilleszkedem a keretben.

Mourinho
Nagyon nagy meglepetés volt számomra, pozitív értelemben. Nagyon sok jó tulajdonsággal rendelkezik.

Távozás Madridból
Nem vagyok Madridban, de ez nem rajtam múlott, az én szándékaim teljesen világosak. Nem szabad frusztrálttá válnod olyan döntések miatt, amiket nem te hozol. Nem beszéltem Zidane-nal erről. Tisztában vagyok azzal, hogy mindenem a Real Madridtól kaptam, nagyon különleges szeretetet érzek a klub iránt.

Kapcsolata Luca Zidane-nal
Nagyon jól kijövünk egymással, sosem volt problémám vele. Éppen az ellenkezője, nagyon jó a kapcsolatunk, még mindig szoktunk beszélni egymással. Teljesen valótlan állítás, hogy nem jövünk ki egymással.

Solari
Egész életemben hálás leszek neki. Részben neki köszönhető, hogy ma itt tartok. Minden, amit az elmúlt néhány évben átélhettem, egy igazi álom.

A Real Madrid ellen az Európa-ligában
Mérkőzés a Real Madrid ellen az Európa-ligában? Óh, ne, ne, ne…. Ez nagyon rossz jel! A Real Madrid tovább fog jutni, ki fogják javítani az eddigi BL-teljesítményüket.

Marcelo
Hogy kritikák érik őt? A legmagasabb szinten játszó játékosok állandóan ki vannak téve a média nyomásának.

Forrás: managingmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK