Isco lehetséges állomásai

Úgy tűnik, hogy Isco hosszú idő után búcsút int a Real Madridnak, miután novemberben úgy döntött, távozik a királyi gárdától.

A jelenlegi gazdasági helyzet alapján ugyan nem valószínű, hogy a klubok nagy költekezésbe kezdenek, különösen télen, azonban a játékmester olyan minőséget képvisel, amelyet kár lenne kihagynia néhány jelentősebb klubnak. De melyek is ezek az együttesek?

Arsenal

Az észak-londoni alakulat nehéz helyzetben van a Premier League-ben, jelenleg a táblázat második felében kullognak, és szinte vágyakoznak egy ilyen játékos után, már amennyiben nem végződik katasztrofálisan ez az idény.

A támadószekcióból egyértelműen hiányzik a kreativitás, és Mesut Özil számára láthatóan nincs visszaút a csapatba. A két klub között Dani Ceballos kölcsönadása nyitotta meg a kommunikációs csatornákat, és Isco kölcsönvétele vásárlási opcióval mindkét félnek kedvező lenne.

Bayern München

Európa regnáló bajnokai nem szenvednek hiányt klasszisokban egyetlen pozícióban sem, de imádnak kiemelkedően tehetséges játékosokat vásárolni fillérekért. Már James Rodríguez „feltámasztását” sem tudták megállni egy kétéves kölcsönszerződéssel, és érzésük szerint a környezetváltozás Iscónak is jót tenne, és képesek lennének a maximumot kihozni belőle.

Everton

Újabb kérő a szigetországból. A liverpooli kékek jó pozícióban vannak Isco megszerzését illetően, gazdaságilag is jó helyzetben vannak, és Carlo Ancelotti jelenléte is mellettük szól, aki dolgozott a spanyol játékossal Madridban – ahol őszintén szólva Isco James Rodríguez előtt szerepelt a rangsorban.

James megszerzésével bizonyították, hogy képesek magukhoz csábítani az igazán minőségi játékosokat is, az Ancelotti és a királyi gárda közötti viszony pedig tovább könnyítheti a transzfert.

PSG

A világ összes pénze, szupersztárok, és egy új edző a láthatáron. A párizsi együttes bárki számára csábító lehet, a tízes pozíció pedig láthatóan üres a keretben, így a francia bajnok valószínűleg nem habozik, ha adott a lehetőség.

Sevilla

Julen Lopetegui személye kulcsfontosságú lehet az andalúz csapat kapcsán. A szakember kiváló kapcsolatot ápol Iscóval, mind a spanyol válogatottban, mind pedig a Real Madridban alapemberként számolt vele. A spanyol középpályás szívesen dolgozna ismét mentorával, így kétség kívül ideális állomás lenne számára Sevilla.

AC Milan

Milánóban idén a scudettóval álmodnak, 2011 után ismét elhódíthatják a bajnoki címet, és az Iscóhoz hasonló játékosok nyilvánvalóan növelnék az esélyeiket. Az olasz csapat is szóba került már egy lehetséges átigazolás kapcsán, Theo Hernández és Brahim Diaz (kölcsönben) megszerzése után pedig ismét a telefonhoz nyúlhatnak, Florentino Pérez számát keresve.

JuventusAndrea Pirlo csodálója a 29 éves spanyolnak, a nyár folyamán pedig a Juventus meg is környékezte Iscót. Torinóban nem indult jól a bajnoki idény, Pirlo játékmester iránti igénye pedig most nagyobb lehet, mint ezelőtt bármikor. A pénz nem jelentene akadályt, és Isco is biztosan nem venné rossz néven, hogy ismét együtt játszhat Cristiano Ronaldóval.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK