Ronaldo: A Real Madrid hibát követett el Hakimi esetében

Ronaldo Nazário a labdarúgás élő legendája, akit talán csak a sérülések akadályoztak meg abban, hogy a valaha volt legjobb csatárként beszéljünk róla. Így is klasszis játékos volt, aki olyan nagyszzerű csapatok történelmébe írta be magát, mint a Real Madrid, a Barcelona (egyetlen szezon erejéig) vagy az Inter.

A vasárnapi Juventus-Inter rangadó előtt a La Gazzetta dello Sport készített interjút a Fenoménnal, és többek között a Real Madrid és Achraf Hakimi ügye is szóba került, akit a brazil legenda „rendkívüli játékosként” jellemzett.

„A Real Madrid hibát követett el azzal, hogy hagyta így elmenni” – mondta az egykori támadó, aki elismerte, szívesen játszott volna a marokkói társaként. „Néha arra gondolok: ’Ronnie, csak képzeld el, te és Hakimi együtt a pályán, szárnyaltunk volna.’ Az Inter egy kivételes tehetséget szerzett meg Hakimi személyében. Ő az elmúlt évtized egyik legjobb igazolása.”

Cristiano nem tud leállni

Cristiano Ronaldo szintúgy azon játékosok közé tartozik, akik megtöltik a címlapokat Olaszországban. A Juventus színeiben 107 mérkőzésen 84 találatot szerzett eddig, látszólag nem tud leállni a portugál legenda.

„Nem tudom, biztosan megpróbálja majd” – mondta a brazil támadó arra a kérdésre felelve, hogy portugál névrokona képes-e fenntartani ezt az állapotot. „Nem ugyanaz a játékos, akit a Real Madridban láttam. Tudja, hogyan kezelje önmagát. Láttátok a Sassuolo ellen? Még ha el is tűnik az egész meccsen, egyetlen perc alatt képes eldönteni egy találkozót.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK