Casemiro: A videojátékokban idegesebb vagyok, mint a Bernabéuban

Casemiro nemcsak a pályán, hanem az online térben is megállja a helyét, szívesen tölti szabadidejét az olyan játékokkal, mint a FIFA vagy a Counter Strike. A MARCA újságírójának nemrég elmondta, utóbbi program idegesebbé teszi, mint egy mérkőzés a Bernabéuban.

A brazil középpályásnak saját Twitch-csatornája is van, itt közvetíti a Counter Strike-ban vagy FIFA-ban játszott meccseket. „Nem férhet ahhoz kétség, hogy az emberek ilyenkor közelebb vannak hozzám, és ha hibázok, néha sértéseket is kapok” – mondta nevetve. „Ha a Counter Strike-kal játszom, sokkal idegesebb leszek, mint a Bernabéuban. Nagyobb nyomást érzek, ha videojátékokat közvetítek, mint amikor futballozom.”

„A Twitch-csatorna elindítása után a szurkolókkal való kommunikáció sokkal közvetlenebbé vált” – tette hozzá. „Az emberek közelebb vannak hozzád. Közelebb állnak egy Real Madrid vagy brazil válogatott játékoshoz. Kérdéseket tesznek fel, és amikor lehet, streamelek annak érdekében, hogy közelebb kerüljek hozzájuk és megválaszoljam ezeket a kérdéseket.”

A FIFA szintúgy kedvenc játékai közé tartozik, a játék Pro Clubs módjában mindig saját virtuális mását választja a védekező középpályás pozíciójába, habár kísérletezett már más posztokon is.

„Azon játékosok közé tartozom, akik ha elkezdenek játszani valamivel, nem szeretnek veszíteni” – jegyezte meg. „Próbáltam szélsőként és csatárként is, de nagyon alacsony pontszámokat értem el. Tudom, hogy a védekező középpályás szerepe áll hozzám a legközelebb, így kell segítenem a társakat. Az vagyok a videojátékokban is, aki a való életben.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK