Jović: A Frankfurthoz való visszatérés volt a megfelelő lépés

Luka Jović élvezi az Eintracht Frankfurtnál töltött kölcsönidőszakot. A szerb támadó a téli átigazolási időszakban került korábbi együtteséhez, ahol otthon érzi magát azután, hogy Madridban nem sikerült beváltania a hozzá fűzött reményeket. Bildnek adott interjújában beszélt a visszatérésről, korábbi formájának visszanyeréséről és jövőjéről is.

Erőnlét
„Az elmúlt két évben nem játszottam sokat, így először az erőnlétemen kellett dolgoznom. Mindig is keményen edzettem, a határaimat feszegettem. Még mindig nem vagyok azon a szinten, mint korábban – nem bírok 90 percet végigjátszani. De igyekszem ezen olyan gyorsan változtatni, amennyire csak lehetséges. Minden nap egy kicsit jobban érzem magam és úgy gondolom, jó úton járok.”

Visszatérés a Frankfurthoz
„Úgy vélem, a visszatérésre tekinthetünk egyfajta előrelépésként is, kétségkívül ez volt a helyes megoldás, mert itt minden megfelelő számomra. A legfontosabb azonban az, hogy a csapat sikeres – ha a csapat jól teljesít, az számomra is pozitívum. Minden győzelmünk előrelépést jelent számomra. Természetesen én is részt akarok venni ebben és segíteni szeretném a csapatot.”

A jövő
„Majd akkor gondolkozom ezen, ha vége az idénynek. Most csak a Frankfurtra koncentrálok és azon dolgozom, hogy jól teljesítsek a meccseken. Természetesen minden lehetséges, mer sosem tudhatod, hogy mi történik a profi futballban. A kudarc számomra nem opció. Szeretem a kihívásokat és folyamatosan a legjobb énemhez hasonlítom magamat. Tisztában vagyok a képességeimmel, és azzal is, hogy mennyit érek. Nem szabad elfelejteni, hogy még mindig a Real Madridhoz tartozom.

Nehézségek a kezdőbe kerülés kapcsán
„Amikor megérkeztem ide, kezdettől fogva világos volt, hogy az erőnlétemet akarják fejleszteni. Ebben a tekintetben állandó kapcsolatban állok az edzővel. A csapat egy játékendszerben sikeres, így értelemszerűen ez nem fog sokat változni. Érzésem szerint azonban megtalálom a helyem a csapaton belül. Még sok mérkőzésünk van a szezon végéig. Pillanatnyilag minden okom megvan arra, hogy boldog legyek, minden jól alakul eddig.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK