Mendes megkereste a Real Madridot Cristiano Ronaldo visszatérése kapcsán

Csütörtök este az El Chiringuitóban hozták elő a témát, azóta már a MARCA is átvette a hírt, hogy a portugál játékos ügynöke érdeklődött a Real Madridnál.

Lassan három éve lesz már, hogy Cristiano Ronaldo és a Real Madrid útjai elváltak. Egy váratlan döntés volt, de mindkét fél elfogadta és tiszteletben tartotta a helyzetet. Az viszont tény, hogy Ronaldo a Real Madrid nélkül azóta sem tudott feljutni a csúcsra, oda, ahová való, a Real Madridnak pedig elképesztően hiányoznak a portugál góljai.

José Félix Díaz, a MARCA újságírója feltette a kérdést: hiányzik-e Cristiano Ronaldónak a Real Madrid? Igen. Ez teljesen egyértelmű, főleg a Porto elleni újabb BL-kiesés után. Az újságíró szerint az is elképzelhető, hogy Ronaldo visszatér Madridba, mert a futballban bármi megtörténhet. A két fél pedig jól tudja, hogy együtt minden jobban ment.

Azután kezdtek el felerősödni a pletykák és a hírek Cristiano Ronaldo körül, hogy tegnap este Josep Pedrerol az El Chiringuitóban arról beszélt, hogy Jorge Mendes, a portugál aranylabdás ügynöke megkereste a Real Madridot, hogy Ronaldo esetleges visszatéréséről érdeklődjön. Ez egy teljesen informális beszélgetés volt a felek között, modhatjuk úgy is, hogy az ügynök tapogatózott. A hírek szerint egyébként már egy évvel ezelőtt is volt párbeszéd a felek között.

A Juventus új csapatot építene

Ronaldo sem vetette el a visszatérés lehetőségét. Erre az a tény is ráerősített, hogy a Juventus nem tud olyan hátteret biztosítani a támadónak, amivel képesek lennének például sikereket elérni a BL-ben. Aztán a Porto elleni kiesés még inkább felerősítette ezeket a problémákat. Az újabb kudarc után a Juventus vezetősége is szeretné újraépíteni a csapatot, Olaszországban már arról írnak, hogy Ronaldo magas fizetése és a gazdasági helyzet miatt a klub fontolgatja annak a lehetőségét, hogy idén nyáron túladnak rajta. A portugál játékos jelenlegi szerződése 2022 nyaráig szól. A SportMediaset információi szerint egy 60 millió eurós ajánlat már elegendő lehet, bár ők a lehetséges kérők és célállomás között a PSG-t, a Manchester Cityt, a Manchester Unitedet és a Sportingot említik.

Egyébként érdemes a helyén kezelni a hírt, mert jelenleg a Real Madrid Erling Håland és Kylian Mbappé megszerzésén dolgozik. Ronaldo visszatérése pedig pénzügyileg is megnehezítené az említett két játékos leigazolását. Ettől függetlenül el lehet gondolkodni rajta, de sokkal valószínűbb, hogy a Real Madrid-Ronaldo szakítás a legnagyobb hibaként fog bekerülni a történelemkönyvekbe.

Forrás: marca.com, AS, El Chiringuito
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK