Lucas Vázquez tárgyal a Bayern Münchennel

Az AS információ szerint a spanyol játékos képviselői felvették a kapcsolatot a német csapattal.

Lucas Vázqueznek – Sergio Ramoshoz és Luka Modrićhoz hasonlóan – idén nyáron, pontosabban június 30-án jár le a szerződése a Real Madridnál. A klub a gazdasági nehézségek ellenére is folyamatosan tárgyal a játékosokkal a hosszabbításról. Korábbi hírek arról szóltak, hogy Lucas visszautasította a Real Madrid ajánlatát, így a tárgyalások egyelőre holt pontra jutottak.

A 29 éves játékos jelenleg arra vár, hogy egy jobb ajánlatot kapjon a klubtól. Nincs kizárva, hogy ez meg is érkezik, de egyelőre úgy tnik, hogy Lucas elhagyja nyáron a Real Madridot. Sőt, a Bayern München már fel is vette a kapcsolatot a játékos képviselőivel, és az AS információi szerint pozitívak voltak az első tárgyalások. 

Ez azonban még semmit nem jelent, mert Lucasnak minden vágya és elsődleges célja, hogy a Real Madridnál maradjon. És bár Zidane is nagy rajongója a sokoldalú játékosnak, aki elhivatottságát, profizmusát és madridizmusát már sokszor megmutatta, a klub viszont úgy gondolja, hogy az olyan fiatalokra kellene összpontosítani, mint Rodrygo vagy Vinícius.

A következő hetek döntő fontosságúak lehetnek Lucas jövőjét illetően.

Forrás: as.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK