Marcelo: A visszavágó egy merőben más mérkőzés lesz

A Chelsea elleni Bajnokok Ligája elődöntő 1-1-re végződő első felvonását követően Marcelo, Varane és Courtois nyilatkozott a Real Madrid oldaláról.

Marcelo

A mérkőzés
„Az első 20 perc nem a terveinknek megfelelően sikerült, azonban amikor képesek voltunk a saját játékunkat játszani, a dolgok megváltoztak.”

„Felkészültünk a kontráikból. Jó állapotban vagyunk, és tudjuk mik a teendőink. A visszavágó egy merőben más mérkőzés lesz. A mai egy nehéz mérkőzés volt, csakúgy mint a többi, de nyugodtak vagyunk, és jó teljesítményt fogunk nyújtani idegenben.”

Csapatmunka
„A csapat több mint 25 játékosból áll. Mi mind azért vagyunk itt, hogy segítsük egymást. Egyvalaki szerzi a gólt, de a többiek mind azon vannak, hogy segítsék. Nagyon örülök Karim góljának. Emelt fővel távozhatunk.”

Harc a végsőkig
„Most pihenünk egy picit, majd átvesszük a tennivalókat. Azt üzenem a rajongóknak, hogy keményen dolgozunk, és megfelelően végezzük a dolgunkat. Tudjuk, hogy a Real Madrid a végsőkig harcba áll majd, és azt is, hogy ők támogatni fognak minket, amíg küzdeni fogunk.”

Marcelo-Real Madrid-Chelsea

Varane

Teljesítmény
„Két teljesen különböző félidőt láthattunk. Nagyon jól kezdtek, nagy nyomást gyakoroltak ránk és nagy intenzitással játszottak. Képesek voltak átjutni a letámadásunk első vonalán, és így közvetlenül tudtak előre törni.”

„Ezért tudtak sok gondot okozni a meccs elején. Karim gólját követően viszont irányítani tudtuk a mérkőzést, és a saját ritmusunkban játszhattunk. A második félidő érezhetően jobb volt.”

Varane

Az ellenfél letámadása
„Nem találtuk azokat a passzokat, amelyekkel át tudtuk volna játszani a letámadásukat, így képesek voltak zavart okozni. Tanulnunk kell a mai mérkőzés elejéből.”

Benzema gólja
„Benzema gólja döntő fontosságú volt, mivel megváltoztatta a meccs képét. Tudjuk mire képes, és hogy mennyit tesz hozzá a játékunkhoz.”

Célok a visszavágóra
„A sorozat ezen szakaszában nagyon fontos, hogy fizikálisan és mentálisan is egyben maradjunk. A győzelemnek kell lebegnie a szemünk előtt. Magasan, az ő térfelükön kell játszanunk, hogy ezt elérhessük.”

Courtois
„Nagyon fontos volt a védése a mérkőzés elején. Nagyon jó szezont tudhat maga mögött, ami óriási segítség számunkra. A teljesítményének köszönhetően nem kaptunk több gólt az elején, így meccsben maradtunk.”

Courtois

A visszavágó
„Úgy fogunk hozzáállni, mintha egy kupadöntő lenne. Agresszívabbak és dinamikusabbak voltak, mint mi, aminek meg is lett a jutalma. Az volt a tervünk, hogy a mérkőzés elején magasan letámadjunk, ahogy ők is tették. Az első 20-25 percben mindent beleadtak, míg mi kissé szenvedtünk. Pontosabbnak kell lennünk elől. A második félidőt már sikerült jobban kontrollálnunk.”

Courtois

Felkészülés a Stamford Bridge-re
„Az 1-1-es döntetlennel egy valóságos kupadöntő lesz a második mérkőzés. Nem hiszem, hogy 0-0-ra végződne majd. Lehet, hogy nyugodtabbak lesznek, de semmiképp sem dőlhetnek hátra. Gondot okoztunk nekik, amikor birtokolni tudtuk a labdát. Majd meglátjuk, milyen játékot fog hozni a mérkőzés. A Zidane-nal folytatott elemzések során majd eldöntjük, mi lesz a terv a Stamford Bridge-re.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK