Hazard nem szeretne távozni

Eden Hazard helyzete egyre nehezebbé válik a spanyol fővárosban. Carlo Ancelotti nem számol vele, a klub pedig készen áll arra, hogy minél hamarabb túladjon rajta. A hírek szerint több angol élvonalbeli együttes is szívesen látná a belga támadót, aki azonban elutasította az eddigi megkereséseket.

Ugyan a Real Madrid már januárban elengedné Hazard-t, a 31 éves játékos nem szeretne távozni. Ragaszkodik ahhoz, hogy a 2021-22-es idényt Madridban zárja, még ha nem is kap sok lehetőséget. 722 játékpercével a 17. helyet foglalja el a keret tagjai között, két gólpassz fűződik a nevéhez, gólt pedig még nem szerzett, így újabb csalódást keltő szezont tudhat magáénak.

A múlt héten egyáltalán nem kapott lehetőséget a Szuperkupa küzdelmei során, a bal szél egyértelműen Vinícius felségterülete volt, a jobb oldalon pedig Rodrygo, Asensio és még Fede Valverde is hamarabb került pályára, mint a belga támadó. 2021 végén néhány jó mérkőzés után ugyan úgy tűnt, fordulóponthoz érkezett, a szaúd-arábiai túra azonban újabb visszalépés volt számára.

Eden Hazard

Távozni nem szeretne, és nincs is sok kérője

A gyenge szezonkezdet ellenére Hazard nem szeretne januárban távozni Madridból. Szerződése 2024-ig köti a királyi gárdához és tisztában van azzal, hogy egy esetleges költözés felforgatná családja életét, márpedig ők a legfontosabbak számára. Nem szeretne nagy változásokat jelenleg, illetve a különköltözés sem opció számára, még néhány hónap erejéig sem.

Hiába szeretne túladni rajta a vezetőség, a játékos nem akar távozni és túl sok ajánlat sem érkezett érte. A Chelsea-vel ugyan állandóan szóba hozzák egykori sztárjukat, ezt a pletykát azonban nehéz komolyan venni. A Newcastle sem olyan típusú játékost keres, mint Hazard, az ő céljuk jelenleg a kiesés elkerülése.

A Real Madrid szempontjából a belga támadó fizetése az igazán fontos, távozásával nagy összeg szabadulna fel, ami kulcsfontosságú lehet Kylian Mbappé és Erling Håland esetleges érkezésekor. Hazard pedig nyáron újragondolhatja helyzetét a klubnál, most azonban semmiképp sem szeretne távozni.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK