Nacho: Büszkén képviselhettük a klubot

A Real Madrid tíz emberrel játszva, hátrányból fordítva győzte le az Elche együttesét, így továbbjutott a Király-kupa negyeddöntőjébe. Az összecsapás után Nacho és Lucas Vázquez értékelte a látottakat.

Nacho

A mérkőzés

„Elképesztő hőstett volt, különösen így, hátrányban és tíz emberrel. Hosszú, kemény meccs volt, az ellenfél remekül védekezett. Örülünk a továbbjutásnak, ez volt ma este a célunk. Büszkén képviselhettük a klubot, az utolsó pillanatig küzdöttünk még úgy is, hogy eggyel kevesebben voltunk. A csapat mindent beleadott és úgy vélem, megérdemelten jutottunk tovább.”

Isco és Hazard góljai

„A keret minden tagja fontos. Olyankor, amikor nekünk nem megy, a kevesebb lehetőséget kapó játékosok színre lépnek, és bebiztosítják a továbbjutást.”

Nacho

Lucas Vázquez

A mérkőzés

„Nagyon kemény meccs volt, tudtuk, hogy az Elche nem könnyíti meg a dolgunkat. Nagyszerűen küzdöttünk. Nagyon fontos győzelemmel távozunk, hiszen továbbjutottunk, de morális szempontból is jelentős siker volt ez. Az ilyen győzelmek összekovácsolják a csapatot, nagyon örülünk, hogy a következő körbe jutottunk.”

„Nagyon boldogok vagyunk. Elképesztő erőfeszítéseket tettünk a hosszabbításban az ember- és gólhátrány ellenére. Megmutattuk, milyenek is vagyunk valójában. Ma este az egymásba vetett hit volt a kulcs. Ha jól végezzük a dolgunkat, megnyerjük az ilyen meccseket, a mai tökéletes példája volt ennek.”

Negyeddöntő

„Nincs preferenciánk a sorsolást illetően. Várunk, meglátjuk, kit kapunk, majd alázattal dolgozunk a továbbjutáson. A végsőkig küzdünk, hogy megnyerjük a trófeát.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK