Sebastiao Camavinga: Eduardo bezárkózott a szobájába, ha a Barca nyert az El Clásicón

Sebastiao Camavinga a MARCA-nak adott interjújában beszélt a madridi életről, illetve testvérének Real Madriddal való kapcsolatáról.

Sebastiao a legidőseb Camavinga testvér. Az egész Camavinga család Madridba költözött, hogy támogassák a 19 éves tehetséget, de Sebastiao a saját életét éli. Az idősebb testvér fodrászként dolgozik Madridban, tömegközlekedéssel jár, hogy jobban megismerje a várost. „Az első pár hónapban egy szállodában éltünk. Már ekkor munka után néztem, mert nem szeretek egy helyben állni és semmit se csinálni. Az első pár hely, ahol interjúztam, nem tűnt túl barátságosnak, de egy közös barát révén végül sikeresen el tudtam helyezkedni."

Sebastiao jobban szereti a tömegközlekedést mint a saját kocsiját, mert így jobb képet kap a városról és annak lakóiról. „Sokat használom a tömegközlekedést, mert úgy vélem, hogy az a legjobb módja a város felfedezésének. Kocsival nem ugyanaz az élmény.”

„Nem hezitáltunk Madridba jönni. Egy nagyon egységes család vagyunk. Oda megyünk, ahova valamelyikünk megy, különösen igaz ez Eduardóra, hiszen az ő munkája sok áldozattal jár, és szüksége van a mi erőnkre és támogatásunkra.”

„Az üzlet nagyon hamar lezárult. Az utolsó percekben kezdték el a beszélgetést, és egy pillanat után már bumm, meg is állapodtak. Eleinte nehéz volt Rennes-ből Madridba utazni, de a kistestvérünk, és a szüleink is nagyon boldogok. A spanyolok sokat segítenek, az emberek nagyon kedvesek és a mentalitásuk is fantasztikus.”

„Már akkor láttam, hogy jó játékos válik belőle, amikor a grundon játszottunk gyerekként, és játszi könnyedséggel szerelte le a nála négy évvel idősebbeket. Elkezdte ezt ifjúsági szinten is megmutatni, mert a grundból hamar kinőtt.”

„A Real Madrid az egyetlen csapat a szívében. Amikor a Barca nyert az El Clásicón, akkor hisztizett és bezárkózott a saját szobájába. Látta, hogy érkezik a Madrid-vonat, amire könnyen lehet, hogy egy embernek csak egyszer van lehetősége felszállni az életében, és ő nem akarta ezt veszni hagyni. Mi pedig mindenben segíteni fogjuk továbbra is.”

Forrás: Marca
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK