A Real Madrid még nem szeretne elbúcsúzni Luka Jovićtól

A fővárosiaknál újra terítékre került Jović távozása a téli átigazolási időszakban, mint amikor tavaly egy kölcsönszerződés keretében visszatért az Eintracht Frankfurt együtteséhez, de Benzema múltheti combhajlító sérülése behúzta a kéziféket a szerb csatár esetleges búcsúzását illetően.

Mivel Benzemának ez már a második sérülése az elmúlt néhány hétben (először december 4-én a Real Sociedad vendégeként), a madridiak nem szeretnének csak Mariano Díazra hagyatkozni, mint B opció, ha a francia csatár hosszabb időre kidől.

Carlo Ancelotti csapatában Jović Mariano előtt van a sorban, de a 24 éves támadó ebben a kiírásban sem tudott Karimra nyomást helyezni, mivel 15 mérkőzésen mindössze 1 gólt és 2 gólpasszt sikerült produkálnia.

Jovic

Az Arsenal érdeklődése
Kedd reggel több újság is lehozta, hogy a Real Madriddal kiváló kapcsolatot ápoló Arsenal még a téli átigazolási időszakban le akarja igazolni a kegyvesztett csatárt.

Habár a blancók senkitől sem kaptak még ajánlatot Jović játékjogáért, ettől függetlenül a klubnál úgy gondolják, hogy még nem jött el az idő, hogy a szerb válogatott támadóval elváljanak útjaik.

Jović nem tudta beváltani a nagy reményeket, amióta 63 millió euróért a spanyol fővárosba szerződött az Eintracht Frankfurttól 2019 nyarán, ezért már a következő nyáron szóba került a távozása. 

Ha továbbra is ilyen kevés játékpercet kap, néhány hasonló helyzetben lévő kerettaggal ellentétben ő törekedni fog arra, hogy új csapatot találjon magának.

Addig is Jović továbbra is mindent meg fog tenni a mezért és a csapatba kerülésért, mint a csapat ütőkártyája, amikor Benzemát pihentetni kell vagy a francia sérüléssel küszködik.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK