Anelka: Mbappé a következő idénytől a Real Madridban fog játszani

A Real Madrid korábbi támadója, Nicolas Anelka a MARCA-nak adott interjújában kifejtette, hogy szerinte Mbappé a következő nyáron Párizsból a királyiakhoz fog igazolni.

Mbappé párizsi szerződése júniusban lejár, de a két fél még mindig nem tudott megegyezni a szerződéshosszabbítást illetően, ezért a francia csatár júliusban szabadon igazolhatóvá válik. Mindeközben a Real Madriddal sorsolták össze jelenlegi csapatát a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

„Ez egy különleges meccs lesz. Mindenki szerint a Real Madridba igazol. Vajon meg tudja teremteni a különbséget, hogy megmutassa, hogy Madridba való?”

„Lehetséges, hogy nyerni akar azért, hogy stílusosan hagyja el Párizst, de igazság szerint nem látok bele a fejébe."

„Amit általánosságban elmondhatok, hogy ha egy játékos ingyen akar távozni… Ha maradni akart volna, szerintem már korábban hosszabbított volna. Úgy gondolom, hogy jövőre a Madridban fog játszani.”

Ezután Anelka elemezte a párharcot és részletezte, hogy a blancók miképpen kerekedhetnek felül a francia csapaton.

„Ez egy előrehozott döntő, az lehet. Két kiváló csapat, két kiváló klub. A több tapasztalat miatt én a Madridot tartom esélyesebbnek.”

„Amikor ilyen pillanatokhoz érkezünk, mindkét csapat nagyon erős. De a PSG-nek rendkívüli játékosai vannak, ezért ők is elérhetnek egy jó eredményt.”

„Rengeteg minőségi játékos van és nem tudom, hogy ki lesz a legjobb. Benzema, Vini Jr., Messi és Mbappé, aki talán a Realban fog majd játszani.”

„Egy nagyon kiegyenlített mérkőzés lesz. A két zseniális edző miatt egy hatalmas taktikai csata elé nézünk. Meglátjuk, hogy a Real Madrid miképpen fogja megközelíteni a meccset: inkább védekezőbb stílusban, vagy dominálni akarnak, ahogy teszik Spanyolországban is.”

Messi még mindig nem váltotta be az elképzeléseket, hiszen a bajnokságban még csak 2 gólt szerzett, de Anelka úgy gondolja, hogy az argentin sztárnak még időre van szüksége, hogy alkalmazkodni tudjon az új környezethez.

„Messi egész életét Barcelonában töltötte és nem egyszerű alkalmazkodni, hiszen minden új számára. Nem hiszem, hogy el akarta hagyni a Barcelonát. Távozni kényszerült, és ez neki nem volt könnyű. Ez egy új dolog az életében, de Messi az Messi, és az ilyen meccseken megmutatja, hogy ő egy nagyszerű játékos és szerintem jó meccse lesz a Madrid ellen.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK