Javulófélben a PSG és Mbappé kapcsolata

Az RMC-nél jelenleg műsorvezetőként dolgozó korábbi PSG játékos, Jérôme Rothen szerint mára korántsem biztos, hogy az idény végén Mbappé távozik Párizsból.

A legfrissebb hírek szerint, Mbappét illetően többé már nem az a kérdés, hogy mikor, hanem hogy egyáltalán csatlakozik-e valaha a Real Madridhoz, még akkor is, ha továbbra is nagyobb esélyt látnak a támadó távozására, mint Párizsban maradására.

Mint ismert, Mbappénak június 30-ig szól a szerződése a PSG-vel, január elseje óta pedig már szabadon tárgyalhat más egyesületekkel. A franciák egykori szélsője, Jérôme Rothen szerint azonban nem szabad kizárni Mbappé esetleges maradásának lehetőségét sem. 

„A legfrissebb információim szerint Kylian Mbappé és a PSG viszonya egyre jobb” – mondta Rothen az RMC-n futó „Rothen on Fire” nevű műsorában. 

Madridi uzlet
Kattints ide és nézd meg a kínálatot!

„Augusztusban még 99%-ot adtak a távozására. Azóta viszont annyit javult a helyzet a két fél között, hogy mára már 65%-ra csökkent ez a szám”.

„Azonban úgy hallottam, ez a szám akár napról-napra változhat” – szögezte le Rothen.

Az egykori szélső úgy gondolja, hogy a jelenlegi nyolcaddöntő párharc végkimenetele is nagyban befolyásolhatja a 23 éves támadó végső döntését.

„A beszélgetés során továbbá megtudtam, hogy egy esetleges Real Madrid elleni továbbjutás még inkább pozitív irányba mozdíthatná az dolgokat a PSG szempontjából” – zárta Rothen.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK