Modrić: Elképesztően hálásak vagyunk a szurkolóinknak

A Real Madrid tegnap bebiztosította 35. bajnoki címét, a kupaátadás után a csapat a Cibeles felé vette az irányt, hogy együtt ünnepelhessenek a szurkolókkal. Az ünneplés közben néhány játékos azért nyilatkozott.

Luka Modric

"Ez egy hihetetlen pillanat, mindig különleges érzés megnyerni a bajnokságot. Ez volt az első, amit a szurkolóink előtt nyerhettünk meg a Santiago Bernabéuban, emiatt ez most még különlegesebb. A hangulat csodálatos volt, nagyszerű meccset játszottunk, nagyon reméljük, hogy szerdán meg tudjuk ismételni ugyanezt. Ez az első alkalom, hogy négy fordulóval a vége előtt már biztosan bajnokok vagyunk. Ez sokat elmond arról, mennyire remek szezont fut a csapat. Nagyon várjuk, hogy elinduljunk a Cibelesre, és együtt ünnepeljünk a madridistákkal. Elképesztően hálásak vagyunk a szurkolóinknak, ez a trófea az övéké is."

Thibaut Courtois

"Rengeteg erőfeszítést tettünk ezért a bajnoki címért. Egyenletes teljesítményt nyújtottunk és a kulcsmérkőzéseket jó eredménnyel hoztuk le, a nehéz helyzetekből is jól jöttünk ki, éppen ezért lettünk bajnokok. Nem lehet elégszer köszönetet mondani a szurkolóinknak. Elképesztő volt ma is a hangulat, remélem, mindenki élvezte a mérkőzést. Találkozunk később, a Cibelesen. Hala Madrid!"

Casemiro

"Az egész szezon alatt remekül dolgoztunk, de csak így lehetsz bajnok. Nekünk sikerült egyenletes teljesítményt nyújtani, és keményen dolgozni hétről hétre. Mindig a bajnokság a legnehezebb, éppen ezért vagyunk mi a legjobbak, és ezért van már a klubnak 35. A bajnokságot meccsről meccsre nyered meg, ehhez pedig csapatot kell építened. Soha nem adhatod fel, mindig a három pontért kell kimenni a pályára. Fantasztikus volt a csapat az egész szezon során."

"Emlékszem, mikor két éve bajnokok lettünk, és arra is emlékszem, hogy nem ünnepelhettünk együtt a szurkolókkal. Most viszont erre is van lehetőség, úgyhogy mindenki jöjjön a Cibelesre és élvezzük ki ezt a győzelmet. Már amennyire lehet, mert nem szabad elfelejteni, hogy szerdán nagyon fontos mérkőzés következik. Mindig szeretnénk boldoggá tenni a madridistákat, most sikerült, úgyhogy ünnepeljünk együtt. Nem tudom elégszer elmondani, mennyire fontos számunkra a támogatásuk. Nagy erőt adnak nekünk."

Marco Asensio

"Összességében remek szezont produkáltunk. Egyenletesek voltunk és magas szinten játszottunk egész évben. A mai teljesítményünk is jól tükrözte ezt a szezont, és ami még fontosabb, hogy folyamatosan éreztük a szurkolóink biztatását. Még egy trófea, nincsenek szavak, már nem tudok mit mondani. A csapat egész évben megmutatta a karakterét, ez pedig nagyon fontos ahhoz, hogy a csúcson tudj maradni. Alig várjuk, hogy kimenjünk a Cibelesre közösen ünnepelni a szurkolókkal. Sajnos legutóbb nem ünnepelhettünk együtt, de most bepótoljuk. Különleges trófea került a vitrinbe."


Kattints ide a részletekért!

Eduardo Camavinga

"Ez a győzelem a szurkolóké. Ez az eredménye az egész szezonon át tartó kemény munkának. Nagyon elégedettek vagyunk a mai győzelemmel. Azt szeretném üzenni a madridistáknak, hogy ez a bajnoki siker nekik szól. Mindenkit nagyon várunk a Manchester City elleni meccsre, szükségünk lesz a biztatásra, most viszont irány a Cibeles és ünnepeljünk!"

Lucas Vázquez

"A szezon kezdetétől fogva egyenletes teljesítményt nyújtottunk, emellett megbirkóztunk a nehezebb időszakokkal, pillanatokkal is. Hatalmas bajnokok vagyunk. Nagyon örülünk, hogy meg tudtuk nyerni ezt a trófeát, és nagy öröm, hogy megoszthatjuk ezt a szurkolókkal. Mindennél jobban megérdemlik."

 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

A Villarreal elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a soron következő mérkőzésre. A keret Kapusok: Courtois, Lunin, Kepa.Védők: Carvajal, Militão, Nacho, Lucas…
Bernabéu Stadion
Tovább

Jöhet a bajnoki El Clásico Miamiban?

A FIFA zöld utat adott az elképzelésnek, amely ellen korábban határozottan kiállt. Az Egyesült Államok futballra gyakorolt befolyása…