Lucas Vázquez: A csapat helytállt, mindenkire lehetett számítani

A Real Madrid 1-0-s vereséget szenvedett az Atlético Madrid vendégeként a spanyol bajnokság 35. fordulójában. A találkozó után Lucas Vázquez és Vallejo osztotta meg gondolatait a mérkőzésről.

Lucas Vázquez

„Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, igazán intenzív héten vagyunk túl, hiszen bajnoki címet ünnepelhettünk és bejutottunk a Bajnokok Ligája döntőjébe. Elveszítettük a mérkőzést, de a csapat helytállt és mindenkire lehetett számítani, innentől a csütörtöki összecsapásra koncentrálunk.”

„Szenvedtünk a labdakihozatallal, az első félidőben nem tudtuk a saját játékunk játszani. A szünet után mi irányítottunk és egyenlíthettünk volna, de nem sikerült gólt szereznünk. Az edző dönti el, ki kerül a kezdőbe, mi csak felmegyünk a pályára és igyekszünk a legjobb formánkat hozni.”

A párizsi döntő

„Három bajnokink van még és mindent bele kell adnunk a Bajnokok Ligája döntője előtt. A legjobb módja a felkészülésnek az, ha úgy kezeljük ezeket a meccseket, ahogy illik, bajnokikként, amelyeken mindent bele kell adni.”

Lucas Vázquez

Vallejo

„Két nagyon különböző félidőt láthattunk, az első nem alakult jól számunkra, de a második játékrészben már tisztább elképzelésünk volt és sikerült nyomás alá helyeznünk őket a saját térfelükön. Azokra a dolgokra kell koncentrálnunk, amik jól működtek a második félidőben és javítanunk kell az első játékrészben elkövetett hibákat, ez a tanulság a hátralevő mérkőzésekre. Minden edzés fontos és minden találkozóra koncentrálnunk kell, ez tesz jobbá egy csapatot, így vághatunk neki erősebb együttesként a döntőnek.”

Saját forma

„Már nem is emlékszem, milyen érzés sérültnek lenni, az egész idény során egészséges és játékra kész voltam. Ezért vagyunk itt, segítjük a csapatot, amikor az edző számít ránk.”

Tizenegyes

Úgy vélem és a játékvezető is ezt mondta nekem, hogy ráléptem a játékos lábára akkor, amikor már elveszítette az egyensúlyát és a labda már Lunin felé tartott. Tiszteletben tartjuk a döntéseit, de itt azt kell meghatározni, hogy a mozdulatom megakadályozta a játékost a további mozgásban, vagy esetleg már akkor történt, amikor elveszítette az egyensúlyát.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…