Marcelo: Mindenki tudja, hogy mennyire imádom életem klubját, a Real Madridot

Carlo Ancelotti oldalán Marcelo is feltűnt a tegnapi sajtótájékoztatón, és bár jól állta a sarat, a jövőjével kapcsolatos kérdésekre nem volt hajlandó választ adni.

“Nagyon nagy az izgalom. Már elég régóta szerepelhetünk ebben a sorozatban, így tisztában vagyunk azzal, hogy mennyire fontos dolog a döntőbe jutás. Nagyszerű idényünk volt, megérdemeljük, hogy itt legyünk. A játékosok készen állnak, és meg is akarjuk nyerni a Bajnokok Ligáját.”

“Mindenki tudja, hogy mennyire imádom a Real Madridot, életem klubját. A Fluminense megadott nekem mindent, és a Real Madrid is. Most viszont nem árulok el semmit. Nincs szükség szobrot állítani csak azért, mert az én történetem itt íródott. Beleadtam mindent, és bele is fogok. Meglátjuk, hogy mi történik a döntő után.”

“Karim őstehetség és nagyszerű vezér. Már huzamosabb ideje játszik nagyon magas szinten és tényleg vezérré vált. A jelenléte nagyon sokat segít a csapatnak. Klasszis játékos, nagyon fontos a csapat számára.”

“Már azóta ideges vagyok, hogy megnyertük az elődöntőt. Tudjuk, hogy mit jelent a döntőben pályára lépni a Real Madrid színeiben. Az izgalom normális, de amint pályára lépünk a döntőben, az idegességnek vége.”

“Az országom számára mindig a büszkeség egyik forrása, ha brazil játékosok is pályára léphetnek a Bajnokok Ligája döntőjében. Minél több brazil kap lehetőséget, én is annál boldogabb vagyok. Azt üzenem nekik, hogy élvezzék a futballt és ezt a döntőt, hiszen ez egy nagyszerű dolog.”

“Nyolc éve ismerem a mestert. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a kezei alatt dolgozhattam. Amellett, hogy nagyon érti a futball világát, tudja azt is, hogy hogyan kezelje az öltözőt. Teljesen természetes, hogy egy klubnál mindenki játszani szeretne, szerepet vállalni, fontosnak lenni. Véleményem szerint nem sok problémánk volt az idény során, ami az edzőnek köszönhető. Megnyugtat minket és mindig az igazat mondja. Nagy az önbizalmunk a ránk váró munkát illetően. Mindannyian fontos szerepet akarunk játszani és így is lesz.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK