Kroos: Elmondhatom, hogy játszottam minden idők legjobb balhátvédjével

Így búcsúznak az egykori és jelenlegi csapattársak, a labdarúgás világának szereplő, valamint a Real Madrid kötelékébe találkozó sportolók.

Toni Kroos: “Elmondhatom, hogy játszottam minden idők legjobb balhátvédjével.”

Dani Carvajal: “Azért jöttél, hogy történelmet írj ebben a klubban, amit csak nagyon kevesen tudnak elérni. Nagyszerű játékos és kiváló ember vagy. Köszönök szépen mindent, Marcelo!”

Fede Valverde: “Legenda vagy és mindig az is leszel ennél a klubnál. Köszönjük, hogy mindig ott voltál a fiatalok mellett és mindig segítettél minket abban, hogy előreléphessünk. Hiányozni fogsz, Marcelo.”

Vini Jr.: “Marcelinnnnnn!!! Köszönet mindenért!!! Legenda, valamint a legtöbb címet nyert játékos a világ legnagyobb klubjának történetében. Megtiszteltetés volt veled játszani. Szörnyeteg a pályán és azon kívül is. Baljós vagy! Örök 12-es!”

Thibaut Courtois: “Köszönöm ezt az együtt eltöltött időt, Marcelo. Csak a legjobbakat kívánom neked. A Real Madrid és a labdarúgás legendája vagy, megérdemled!”

Lucas Vázquez: “Hogy mennyire nehéz számomra búcsút mondani egy olyan barátnak, mint amilyen te vagy, Marcelo… Példakép vagy és leszel is a Real Madridnál. Játékosként és emberként is köszönetet szeretnék mondani mindenért, amit nekünk adtál. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ennyi éven át osztozhattam veled az öltözőn, és büszke vagyok arra, hogy láthattam, miként váltál legendává a világ legnagyszerűbb klubjában. Bárki másnál jobban megérdemled. Nagyon-nagyon hiányozni fogsz nekünk. Hamarosan találkozunk. A legjobbakat kívánom neked, kapitány.”

Dani Ceballos: “A király. Köszönök mindent, amit adtál nekünk a pályán és azon kívül, Marcelo.”

Mariano: “Örökké legenda, Marcelo!”

Mendy: “Megtiszteltetés volt veled játszani, legenda.”

Casemiro: “Testvér. Kapitány. Legenda. Köszönök mindent!”

Andriy Lunin: “Igazi példakép vagy azok számára, akik nagy álmokat dédelgetnek. Köszönök mindent! Nagyon örülök, hogy találkozhattunk, ismerhetlek és tanulhattam tőled.”

Militão: “Köszönöm, Legenda! Szerencsés vagyok, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy az oldaladon élvezhessem a futballt, tanulhassak tőled és osztozhassak veled ilyen nagyszerű pillanatokon.”

Asensio: “Hogy én mennyire élveztem együtt lenni veled a bandában… Köszönet mindenért, Marce. Hatalmas vagy, nemcsak a pályán, hanem azon kívül is. A legjobbakat kívánom. Ah… és persze köszönet azért a gólpasszért a Tizenkettediknél!”

Rodrygo: “Egy igazi legenda. Példakép az egész csapat számára. Barát. Mindig hálás leszek mindenért, amit nekem tanítottál. Légy boldog, nagyon megérdemled!”

Isco: “Minden veled kezdődött, kedves Marcelo. Csak nagyon kevés játékost láttam a te szinteden, a te mágiáddal és a te képességeiddel. Támadó kellene legyél, de azért így sem voltál annyira rossz (nevet). A legjobbakat neked és családodnak!”

Sergio Ramos: “Tesó, ma búcsút intesz, de az örökséged halhatatlan. Gratulálok a lehetetlen eléréséhez! Hatalmas csók, Marcelo!”

Iker Casillas: “Gyerekként érkeztél. Egyszer még rád is kiabáltam, hogy menj le a pályáról. Köszönet annyi mindenért, legenda. Nagy ölelés, barátom, és minden jót a jövőben.”

Kiko Casilla: “Köszönjük, Marcelo! Legenda vagy! Micsoda megtiszteltetés, hogy játszhattam veled egy csapatban…”  

James Rodríguez: “Joga muito! Játsz sokat, tudod. Szeretlek!”

Roberto Carlos: “Chulé, nagyon sok év volt ez a Real Madridnál. A madridisták köszönetet mondanak mindenért, amit ezért a mezért tettél. Most egy új fejezet következik az életedben, még sokévnyi futball vár rád, tesó. Folytatódjon hát a taps, mert nagyon különleges vagy. Az Isten áldjon, Chuléééééé. Mindig ott leszünk veled. Csók a családodnak.”

Cristiano Ronaldo: ““Több mint egy csapattárs, egy testvér, akit a futball ajándékozott nekem. A pályán és azon kívül is az egyik legnagyszerűbb sztár, akivel valaha is osztozhattam egy öltözőn. Adj bele mindent ebbe az új kalandba, Marcelo!”

Raúl: “Köszönjük, Marcelo! A Real Madrid legendája. Minden jót neked és családodnak a jövőben! “
Keylor Navas: “LEGENDA… Nincs más szó, amivel le lehetne írni téged. Isten áldjon mindig. Köszönöm azt a rengeteg együtt átélt pillanatot. Pura Vida, haver!”

Varane: “Testvér… Annyi emlék, annyi csata együtt!!! Minden jót kívánok neked és családodnak is, Marcelo!”

Carlos Sainz (F1): “Köszönet ezekért az évekért, Capi! Legenda vagy! Sok szerencsét a következő állomáshoz. Hamarosan találkozunk.”

Forrás: Instagram, Twitter
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK