Ezt mondta Modrić Salah-nak a BL döntő lefújása után

Salah a BL-döntő előtt nagyon sok hangzatos interjút adott, folyamatosan revansról beszélt, visszautalva a 2018-as döntő történéseire. A többit már tudjuk. Az viszont eddig ismeretlen volt, hogy volt olyan madridi játékos, aki erre reagált a lefújást követően.

A Real Madridnál a keret legtöbb játékosa már feldolgozta a Tizennegyedik megnyerését, ami azért érthető. A keret egy részének ez már nem az első és nem is a második diadala, vannak viszont olyanok, akik az elsőt ünnepelhették, ami hatalmas mérföldkő egy játékos pályafutása során. 

Rodrygo is közéjük tartozik. A brazil támadó a Cortes Podcast vendége volt, és több anekdotát is mesélt az adás során. A legérdekesebb közülük viszont egyértelműen az volt, amelyben elmondta, hogy mit mondott Luka Modrić Mohamed Salah-nak a párizsi döntő lefújását követően. 

“El kell mesélnem egy vicces sztorit. Amikor véget ért a párizsi döntő, sorfalat álltunk a Liverpool játékosainak.” – kezdte a történetet Rodrygo. 

Rodrygo:

“When the game ended, Salah was walking by a little sad, head down, Modric looked at him and said: “Thanks, Salah, next time you try again.” pic.twitter.com/hYyWYYDsIi

— SPORTbible (@sportbible) June 17, 2022

“Salah csalódottan ballagott el mellettünk. Lukita a másik oldalon állt, megtapsolta, köszöntötte, majd azt mondta neki: »következőleg újra megpróbálhatod!«.” 

Rodrygo azt is teljesen egyértelművé tette, hogy a Real Madrid kerete Salah mérkőzés előtti megjegyzéseit is a motiváció egyfajta forrásaként használta a döntő előtt, hiszen az egyiptomi támadó meglehetősen sokat beszélt a revansról a meccset megelőző napokban. 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK