Lucas Vázquez: Nehezen megszerzett győzelem volt, meccseket kell nyernünk

A Real Madrid 3-1-s győzelmet aratott a Sevilla ellen a spanyol bajnokságban, a szombati találkozó után Lucas Vázquez, Marco Asensio és Thibaut Courtois állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére.

Lucas Vázquez

A mérkőzés

„Kemény meccs volt ez számunkra. Örülünk, hogy sikerült megszereznünk a győzelmet, folytatnunk kell ezt a sorozatot. Keményen dolgozunk annak érdekében, hogy az egész idény során ilyenek legyünk. A közvetlen riválisok legyőzése mindig feltölt minket mentálisan.”

„Az egyenlítés után kicsit szenvedtünk labda nélkül; nehéz volt visszaszerezni és nagyon könnyen eladtuk. Amint sikerült megnyugodnunk, ismét játékban voltunk és helyzeteket alakítottunk ki, végül meg is szereztük a győzelmet.”

Katalizátorok a padról

„Nagyon koncentráltunk és meg akartuk változtatni a meccset, örülök, hogy segíthettük a csapatot."

Valverde teljesítménye a kapu előtt

"Valverde nagyon érzi a kaput, ki kell használnia és hatalmas mennyiségű gólt fog szerezni.”

Courtois

A mérkőzés

„Az első játékrészben irányítottuk a meccset. Talán meg kellett volna szereznünk a második gólt is, hogy megnyugodjunk, mert a Sevilla egy jó csapat, és ha kicsit szerencsésen is, de kiegyenlítettek. Ezt követően ismét felébredtük és két nagyszerű gólt szereztünk. A második félidő elején reményt adtunk nekik, majd a cseréink után változtak a dolgok és visszaszereztük az irányítást. Ez egy jó kis győzelem volt egy kemény ellenfél ellen, továbbra is vezetjük a bajnokságot.”

Lucas Vázquez

Valverde bombája

„Az edzéseken én kapom ezeket és gyakran mondjuk neki, hogy meccseken is többet kellene vállalnia. Nagyon erősek a lövései és ha sikerül helyeznie, akkor megállíthatatlan. Örülök, hogy idén többször vállalkozik, mert kiemelkedően lő.”

A Jasin-díj bemutatása a Bernabéuban

„Büszke vagyok, hogy megnyerhettem, ez egy különleges pillanat volt itt a stadionban Karim mellett, aki megérdemelten nyerte meg az Aranylabdát. Az is különleges, hogy Iker Casillas személyében egy igazi legenda mutatta be a díjat, gyermekkori hősöm volt, majd ezt követően az egész stadion előtt ünnepelhettünk. Ez mind a tavaly elvégzett kemény munkának köszönhető a csapat és a szurkolók részéről.”

Asensio

A mérkőzés

„Örülök a győzelemnek és annak, hogy segíthettem a csapatot, míg pályán voltam. Fontos számomra, hogy minden lehetőséget megragadjak. Jó úton haladunk, győzelmeket aratunk és jól is játszunk. Hosszú az idény és várnom kell a lehetőségre. Nem játszok sokat, de csak arra koncentrálok, hogy jól játsszak, segítsem a csapatot és mindent beleadjak.”

Poszt

„Eredetileg inkább középen játszottam, de a Real Madridnál töltött idő alatt gyakran a széleken vetettek be, de minden pozícióhoz képes vagyok alkalmazkodni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK