Beharangozó: Valladolid – Real Madrid: A szünet után újra spanyol bajnoki

A Real Madrid ma este 21:30-tól lép pályára a José Zorrilla stadionban a Valladolid vendégeként a bajnokság 15. fordulójában.

Jöhet a folytatás

Visszatér a La Liga. 50 nap telt el az utolsó hivatalos Real Madrid-meccs óta, akkor Ancelotti együttese 2-1-re győzte le hazai pályán a Cádizt.

A csapat jelenleg a bajnokság második helyén áll, kettő ponttal van lemaradva a Barcelona mögött, tehát egy ma esti győzelemmel újra a tabella élére kerülhet a Királyi Gárda. A Barcelona csak holnap játszik, nekik az Espanyol lesz az ellenfelük.

Benzemáék a mai meccsel zárják le 2022-t, folytatás januárban, ahol akár nyolc mérkőzés is várhat a csapatra, hiszen lesz Király-kupa és Spanyol Szuperkupa is a bajnokik mellett.

“A csapat jó formában van, mindenki nagyon várja már, hogy újra pályára léphessen” – mondta Ancelotti a meccs előtti sajtótájékoztatón. Az olasz mester tegnap keretet is hirdetett, és az a jó hír, hogy Marianón kívül mindenki játékra kész.

Az ellenfél

A Valladolid jelenleg a bajnokság 12. helyét foglalja el, öt győzelem mellett, kétszer döntetlent játszottak, hétszer pedig vesztesként hagyták el a pályát. Négy győzelmüket az ötből viszont hazai pályán szerezték meg, és most is mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy minél messzebb kerüljenek a kieső zónától. A Valladolid leggólerősebb játékosa Sergio León, aki 7 gólnál jár a bajnokságban.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…