Beharangozó: Cacereño – Real Madrid

Carlo Ancelotti csapata Cáceresbe látogat, ahol a Cacereño csapata látja vendégül a Király-kupa keretein belül.

Egy újabb sorozatban kezdi meg szereplését a királyi gárda ma este. A Real Madrid a Király-kupában is debütálhat a 2022/23-as idényben, a sorozatbeli első ellenfele a Cacereño csapata lesz. A helszín a Príncipe Felipe stadion, ahol 21:00-kor veszi kezdetét a mérkőzés. A forduló egyetlen találkozóból áll, így a győztes automatikusan továbbjut a legjobb 16 közé. 

Ez a mérkőzés lesz az első megmérettetés egy igen komoly hónapban. A Real Madrid ugyanis a LaLiga és a kupa mellett a spanyol szuperkupában is pályára lép majd január során. Carlo Ancelotti legénysége a történelem során először mérkőzés meg a Cacereño csapatával, a cél pedig nem lehet más, mint a lehető legjobban megalapozni ezt a kimerítőnek ígérkező hónapot, a világbajnokságot, valamint a Valladolid legyőzését követően.

“A Király-kupa fontos számunkra, meg kell mutatnunk, hogy mit tudunk. Elhivatottságra és határozottságra van szükség” – mondta Carlo Ancelotti a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. Az olasz mester már a mérkőzésre utazó keretét is kihirdette. 

Az ellenfélről

Ami az ellenfelet illeti, a Cacereño csapata jelenleg 25 ponttal a 6. helyen áll a bajnokságban, hét győzelmet, négy döntetlent és három vereséget tudnak felmutatni. A Király-kupában a Córdoba 3-0-s, valamint a Girona 2-1 arányban történő legyőzését követően jutottak be a jelenlegi körbe. 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK