Nacho: Minden meccset kötelező megnyerni

A Real Madrid 2-0-ra győzött az Atheltic Bilbao otthonában a spanyol bajnokság 18 fordulójában. A mérkőzés után a játékosok részéről Nacho és Dani Ceballos nyilatkozott.

Nacho

A mérkőzés

„Nagyon fontos volt a mai győzelem. Minden meccset kötelező megnyerni. A Barcelona győzött, így ez létfontosságú volt. Ez egy enyhe, de pozitív ritmust ad nekünk a csütörtöki találkozóra, tele vagyunk önbizalommal.”

„Mind védekezésben, mind támadásban remekül teljesítettünk. Komplett teljesítményt nyújtottunk, kompaktak voltunk és sikerült kapott gól nélkül lehoznunk a meccset, ami nagyon fontos volt és további önbizalmat ad a csütörtöki derbire.”

Szerepe a kezdőben

„Örülök, hogy játszhatok a csapat színeiben. Próbálom a legtöbbet kihozni a lehetőségeimből. Bebizonyítom, hogy jól játszok minden alkalommal, amikor pályára lépek és minden eshetőségre felkészülök. Ma nyertünk, örülök a csapat sikerének.”

Benzema utolérte Raúlt

„Karim elképesztő, csodálatosan játszik. A góljai nagyon sokat segítenek, ezt tavaly is megmutatta. A csapat számára nagyon jó, hogy élete formájában van.”

Ceballos

A mérkőzés

„A Villarreal ellen nagyszerű második félidőm volt és segíthettem a csapatot a fordításban. Az edző azt mondta, kezdjek. Rengeteg energia és vágy van bennem, ezt a pályán is bizonyítottam. Nagyon örülök a győzelemnek egy ilyen nehéz pályán.”

Helyek a kezdőben

„Készen állunk a játékra, valahányszor az edző számít ránk. A Villarreal ellen beküldött, amikor a csapatnak szüksége volt rám. Most a kezdőben adta meg a lehetőséget egy olyan nagyszerű klub ellen, mint az Athletic. Nagyon szeretnék játszani és ha az edző ezt kéri tőlem, készen állok arra, hogy a legjobbamat nyújtsam.”

A jövője

„Nincs nagyobb klub a Real Madridnál. Még négy hónap van hátra a szerződésemből, de mindent beleadok, hogy bebizonyíthassam, maradni szeretnék.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…