Hivatalos közlemény: Vendég szurkolók

Real Madrid hivatalos közlemény

A Real Madrid hivatalos közleményben reagált a mai MARCA címlapra, melyben az újság azt állította, hogy a klub nem engedi be a vendég szurkolókat a saját csapatuk mezében a Santiago Bernabéuba. Emellett a klub arra is reagált, hogy az Atlético Madrid szurkolói miért csak 334 jegyet kaptak a csütörtöki mérkőzésre.

A klub szeretne most reagálni a MARCA-ban megjelent információkra, melyek szerint a Real Madrid megtiltja, hogy az ellenfél szurkolói a saját csapatuk mezében lépjenek be a Santiago Bernabéuba.

  1. Ez az információ teljes mértékben hamis, ugyanis a Real Madrid sohasem tiltotta meg, hogy az ellenfél szurkolói a saját csapatuk mezében lépjenek be a Santiago Bernabéu stadionba. Ez mindig is így volt, és a továbbiakban is így lesz.
  2. A következő, Atlético Madrid elleni találkozóra, a vendég szurkolóknak biztosított jegyekkel kapcsolatban a Real Madrid szeretné tisztázni, hogy pontosan annyi jegyet biztosítanak az Atlético Madrid szurkolóinak, mint amennyit a Real Madrid szurkolói kaptak, amikor legutóbb a Wanda Metropolitánóba látogattak. Erről a két klub korábban megállapodott már egymással.
  3. A Real Madrid azt is szeretné leszögezni, hogy a Santiago Bernabéuban a jegyek értékesítése és átadása mindig és mindenkor a különböző versenysorozatokra vonatkozó hatályos előírásoknak megfelelően történik.

A klub reméli, és azt is várja, hogy a következő madridi derbi egy igazi futballünnep lesz, melyet semmilyen fals információk nem tudnak bemocskolni.

Szerkesztői kiegészítés: A (tudatos) félreértés onnan jöhet, hogy a Real Madrid honlapján az olvasható, hogy a klub fenntartja magának a jogot, hogy ne engedje be a vendég szurkolókat, ha azok nem a vendég szurkolóknak fenntartott helyen szeretnének bemenni a stadionba.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A klub hivatalos úton is reagált a hétközi BL-meccseken tapasztalt rasszista megnyilvánulásokra. A Real Madrid hivatalos panaszt nyújtott…