Álvaro Rodríguez remek formában

A Real Madrid Castilla fiatal csatárának nagyon jól megy a Dél-amerikai ifjúsági labdarúgó-bajnokságon, ahol az U20-as válogatottak mérik össze erejüket.

Álvaro Rodrígueznek nagy szerepe volt abban, hogy az uruguayi válogatott a torna B csoportjának élén végzett. Ez azt is jelentette, hogy a döntő csoportban folytathatták a küzdelmeket. A csatár jelenleg 5 gólnál és 1 gólpassznál jár a tornán, Uruguay pedig a brazilokkal karöltve áll a csoport élén.

Rodríguez még a B csoport küzdelmei során szerzett Bolívia ellen mesterhármast, legutóbb pedig hétfő este duplázott Venezuela ellen. Mindkét mérkőzést 4-1-re nyerte meg Uruguay. 

A Bolívia elleni mesterhármasa.

Bolívia elleni mesterhármasa eléggé klasszikusra sikeredett: először fejjel vette be az ellenfél kapuját, majd jött egy közeli bepassz, végül egy ügyes szóló után szerezte meg a harmadikat.

Venezuela ellen először 1-1-nél passzolt okosan a bal alsó sarokba, majd a 78. percben egy csodás kapásgóllal szerezte meg a csapata 4. gólját.

A Venezuela elleni dupla.

Álvaro Rodríguez egyébként 2004-es születésű, 193 cm magas csatár, akiben a szakmai stáb is sokat lát. A hírek szerint az a terv vele, hogy a következő szezontól az első csapattal edz és felveszi az ottani dinamikát, miközben még leginkább a Castillát fogja erősíteni.

Forrás: Managing Madrid
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK