Ancelotti: Álvarót szeretnénk az első csapatban játszatni

Az Osasuna elleni győzelmet követően a Real Madrid olasz trénere értékelte a mérkőzést és a látottakat. 

A mérkőzésről

„Sokoldalú mérkőzés volt. Kompetitív, mindkét csapat jól teljesített. Nagyon elégedettek vagyunk, hiszen jól játszottunk, megszenvedtünk a győzelemért és folyamatosan kerestük a megfelelő pillanatot a gólszerzésre. Elégedettek vagyunk.”

Forma és sérültek

„Jó formában vagyunk, a világ összes önbizalmával vághatunk neki a Liverpool elleni mérkőzésnek az Anfielden. Tchouaméninek gyomorproblémái voltak, ezért nem játszott. Véleményem szerint Karim rendben lesz, Kroos is visszatér. Carvajal szintén játszani fog az Anfielden.”

Vini teljesítménye

„Vininek látványos mérkőzése volt, ahogy mindig. Az első félidőben egy kicsit nehezebb dolga volt, a másodikban azonban a legjobb játékát vette elő. Amikor az ellenfél elkezdett fáradni, ő akkor volt az energiája csúcsán. Megteremtette a különbséget. Ő adta a gólpasszt az első gólnál, a kapusnak pedig sokszor okozott fejtörést. Kiváló meccset játszott.”

„Igazságos találkozó volt, eltekintve a Vini irányába mutatott tiszteletlenségtől. Az Osasuna tisztességesen játszott, keményen harcoltak, közel voltak a gólhoz is.”

Camavinga

„Camavinga nagyon jól teljesít, elégedettek vagyunk a játékával. Fantasztikusak a fizikai képességei, függetlenül attól, hogy melyik poszton kerül bevetésre. Védekezésben brilliáns volt, az energiája segített megteremteni a különbséget Valverde góljánál.”

Álvaro jövője

„Álvarónak nagyon sok erénye van: magas, jó a levegőben, jól vezeti a labdát… Olyasmit adhat nekünk, amit ma is mutatott. Nem könnyű egy fiatal srác számára az akadémiáról érkezve pályára lépni és koncentráltnak maradni. Ő tíz perc alatt letette a névjegyét, megteremtette a különbséget, hiszen két gólpasszt is jegyzett. Biztos vagyok benne, hogy segíteni fog még bennünket az idény során.”

„Beszélnem kell Raúllal Álvaro jövőjéről, de egy olyan játékosról van szó, akit szeretnénk játszatni az első csapatban.”

Vita a játékvezetőkkel

„A játékvezetőkkel való vitám? Az utolsó szabadrúgást legalább 20 méterrel hátrébb rendelték, de végül az én hibám volt, tévedtem, elmagyarázták. A játékvezetők nagyszerűen teljesítettek.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Endrick
Tovább

Endrick: Levél az öcsémnek

A brazil tehetség a Players Tribune hasábjain tett közzé egy levelet, amelyet jelenleg 4 éves öccsének írt, és…
Rodrygo Goes
Tovább

Rodrygo: Soha nem elégszem meg a vereséggel

A Real Madrid brazil kiválósága egy angol lapnak adott interjút, amelyben beszélt a válogatottról, rasszizmusról, félelmekről… Válogatott „Sokkal…