Marcelo távozott az Olympiakosztól

Marcelo
Marcelo (forrás: realmadrid.com)

A Real Madrid klublegendája mindössze öt hónap után távozott az Olympiakosztól, miután közös megegyezéssel felbontották a játékos szerződését.

Marcelo tavaly nyáron igazolt Görögországba, azok után, hogy 16 szezont húzott le a spanyol fővárosban. Akkor 1 évre írt alá az Olympiakoszhoz, a szerződés pedig tartalmazott plusz egy éves hosszabbítási lehetőséget is.

Most azonban elváltak a játékos és a görög csapat útjai, leginkább azért, mert Marcelo mindössze öt mérkőzésen lépett pályára a bajnokságban.

Az Olympiakosz és Marcelo is a közösségi média felületeiken búcsúztak el egymástól.

A brazil játékos búcsúja:

“Csodálatos pillanatokat élhettem át Görögországban, ahol nagyon meleg fogadtatásban részesültem. Nemcsak én, hanem az egész családom. Píreuszt és az ott élő embereket a szívemben őrzöm.

Hálával tartozom, amiért magamra húzhattam az Olympiakosz mezét. Annak ellenére, hogy rövidre sikeredett az itt töltött idő, a tapasztalat és az új barátok örökre velem maradnak. Ma búcsúzom, de minden tiszteletem az elnök úré, a csapattársaimé, a klub összes dolgozójáé és a szurkolóké. A legjobbakat kívánom az Olympiakosznak.

Köszönöm.”

A klub búcsúja:

“Az egész Olympiakosz család szeretne köszönetet mondani Marcelónak az együttműködéséért és a klubért tett erőfeszítéseiért. Sajnos kevés időt töltött nálunk, de ahhoz elég volt, hogy egy örökké tartó kötelék alakuljon ki. Nagyon jól tudja, hogy Görögországban, Píreuszban mindig lesznek barátai.”

A 34 éves védő szabadon igazolható. A játékoshoz közel álló források szerint Marcelo nem szeretne még visszavonulni. Jelenleg sérüléssel bajlódik, melyet Madridban kezeltet, amíg nem talál magának új csapatot. Spanyol hírek szerint a Real Madrid felajánlotta neki, hogy a klub orvosi stábja segít neki a mielőbbi felépülésben.

A legjobbakat kívánjuk Marcelónak, reméljük, sikerül szépen lezárnia ezt a csodálatos pályafutást.

Forrás: The Athletic
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK