Gakpo: Itt a lehetőség megmutatni, hogy visszatértünk

Cody Gakpo a Real Madrid elleni BL-meccs előtti sajtótájékoztatón.
Cody Gakpo a Real Madrid elleni BL-meccs előtti sajtótájékoztatón. (forrás: Liverpool FC / YouTube screenshot)

A Liverpool részéről, Jürgen Klopp mellett, a fiatal holland játékos, Cody Gakpo vett részt a keddi BL-meccs előtti hivatalos sajtótájékoztatón.

Megjött az önbizalom

“Úgy gondolom, hogy a csapat készen áll a mérkőzésre. Jól szeretnénk teljesíteni, győzni akarunk, főleg, mert hazai pályán játszunk majd. Az a célunk, hogy továbbjussunk a negyeddöntőbe. Ehhez arra van szükség, hogy készen álljunk és mindenki készen is áll.”

“Nehéz időszakon mentünk keresztül, de aztán két meccset is nyertünk zsinórban. Teljesen normális, hogy ilyenkor megjön az önbizalom. Úgy gondolom, hogy a csapat tele van önbizalommal, továbbra is keményen kell dolgoznunk és meccsről meccsre fejlődni.”

Két győzelem után más a hangulat

“Ez is normális. Futballistaként mindig nyerni akarsz, és mikor ez nem jön össze, akkor a hangulat megváltozik. Szóval, mikor győzöl, akkor jobb lesz a hangulat, pozitívabban kezded látni a dolgokat.”

“Az elmúlt két meccsünkön jobban játszottunk, mint azelőtt – ez látszik az eredményeken is. De csak is rajtunk múlik, hogy a holnapi meccsen is jó teljesítményt nyújtsunk.”

Sok forog kockán az első meccsen

“Igen, ez így van, mivel már a kieséses szakaszban vagyunk. De a célunk, hogy bebizonyítsuk, jó csapat vagyunk. Éppen ezért hazai pályán és idegenben is meg kell próbálnunk nyerni.”

Az akció kedd éjfélig tart. Fontos, hogy a kiválasztott ajándék törölközőt is be kell rakni a kosárba vásárlás előtt!

Játszani a Bajnokok Ligájában

“Ez az egyik legnagyobb versenysorozat Európában, sőt, az egész világon. Minden játékosnak az az álma, hogy egyszer pályára lépjen a BL-ben. Szerencsére nekem megadatott ez a lehetőség. Viszont csak a meccsre szabad fókuszálnunk, jól kell teljesítenünk, ki kell hozni magunkból a maximumot.”

Egyben a csapat

“Egy jó csapat feláll az nehézségek után, és mi most éppen ezt csináljuk. Nagyon egyben van a társaság, próbáltunk végig pozitívak maradni, segíteni egymást a nehéz pillanatokban. Úgy gondolom, ez még csak a kezdet, sok meccst fogunk még megnyerni. Itt a lehetőség megmutatni, hogy visszatértünk.”

Forrás: liverpoolfc.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…