Valverde: Az ilyen meccsekről álmodozol

A Real Madrid szombaton az Atlético Madridot látja vendégül a spanyol bajnokság 23. fordulójában. A rangadó előtt Fede Valverde és Dani Ceballos nyilatkozott a Realmadrid TV-nek.

Valverde

A mérkőzés

„Az ilyen találkozókról álmodozol, arról, hogy ezeken lépsz pályára. Ez egy remek alkalom a szurkolóknak és a játékosoknak egyaránt. Igyekszünk nyerni és eldönteni a rivalizálást azzal, hogy három sikert aratunk.”

„Büszkék vagyunk arra, amit elértünk és a jövőnkön dolgozunk. Jól teljesítünk. Néhány meccsel ezelőtt még komoly kritikákat kaptunk, most élvezzük a pillanatot és együtt, egy csapatként dolgozunk. Még messze az idény vége és több sorozatban is érdekeltek vagyunk.”

A szurkolók dicsérete

„Szeretném megköszönni nektek azt, hogy nemcsak a stadionban, hanem a mindennapi életben is támogattok, még akkor is, ha a gyermekemért megyek az iskolába. Mind értékeljük ezt: a családom, a feleségem és a gyermekem is. Szeretném nekik is elmondani, hogy a jelenlegi remek időszakom nekik is köszönhető.”

A derbi előtti nap

„Otthon töltöm az időt, a gyermekemmel játszunk és élvezem, hogy a családommal lehetek. Megpróbálok nem a holnapi találkozóra gondolni. Profik vagyunk, tudjuk, hogyan tartsuk a diétánkat, hogyan vigyázzunk magunkra és pihenjünk.”

Dani Ceballos

Ceballos

A mérkőzés

„Egy derbi mindig különleges, ez pedig még inkább, hiszen a Bernabéuban játszunk. Remek formában vagyunk. Nehéz meccseken sikerült győznünk és szeretnénk valami olyat nyújtani a szurkolóinknak, aminek örülhetnek, ez a legfontosabb.”

„Kulcsfontosságú, hogy remekül kezdjük a meccset és a szurkolók is támogassanak minket. Az első szöglet, az első kaput eltaláló lövés is a miénk kell, hogy legyen. Ez segíthet felnőni a feladathoz, ha a szurkolókkal is sikerül megtalálnunk a közös hangot, akkor kifejezetten nehéz legyőzni minket. Ők mindig mögöttünk állnak, de holnap már a legelső pillanattól szükségünk lesz rájuk.”

A jó forma okai

„A csapat sosem veszíti el a fejét mérkőzések közben, hiába ér minket sokszor balszerencse. Nagyon erős küzdőszellem jellemez minket. 23 főből áll a keret, ez növeli a csapat színvonalát is.”

Románca a szurkolókkal

„Szavakkal nem lehet leírni, milyen érzés a pályán lenni és hallani, ahogy a világ legjobb stadionja a nevedet zengi. Leírhatatlan. A hideg is kiráz tőle. Köszönöm nekik a támogatást, amit a legnehezebb időszakomban kaptam tőlük, most visszafizethetem a bizalmukat a pályán.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK